Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. (/Temat-Szukam-wymiany-trafficu-na-youtube-wzamian-za-mega-aktywnego-refa-102117)

Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - patulsky1337 - 21-11-2014 14:48

Szukam serwisu do wymiany ruchu na youtube typu ś.p u2bviews, który spełni podane warunki:

- Like'owanie filmów.
- Subskrybowanie kanałów.
- WAŻNE! Wyświetlenia tylko HR! ( 30 sekund i więcej). Inne mnie nie interesują.
- Szybkie realizacje zamówienia. Próbowałem na kilku innych serwisach ale realizowanie 500 wyświetleń w pół miesiąca przestało być śmieszne Undecided Te 500 wyświetleń chciałbym mieć w przeciągu max kilku godzin.
- Dość korzystne ratio. Chce się wymieniać wyświetleniami a nie je kupować.
- Możliwość dodawanie komentarzy tak jak na enchancedviews.com jak najbardziej mile widziana.
- Automatyczny bot wyświetlający ( chodź w sumie to jest na większości serwisów ale warto wspomnieć).

W zamian za dobry serwis oferuje rejestracje się na nim z refa i bardzo wysoką aktywność ( w niektóre dni nawet 24h jeśli będę potrzebował wypromować kilka filmów). Dla tych co podadzą inne propozycje, ale już nie pierwsi dostają reputa. No chyba, że serwis okaże się korzystniejszy Smile

Proszę o pomoc i dzięki z góry... i nie usuwajcie tego tematu po 5 minutach jak to zwykle bywa ;-;

Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - Admin - 21-11-2014 17:08

TEMAT PRZENIESIONY
Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu.

RE: Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - seba274 - 21-11-2014 20:56

Może addmefast.com ? Tylko nie polecam brania wyświetleń, bo punkty zżera, a wyświetleń brak. Jak już to bierz tam lajkowanie. To zalicza ładnie. Jest też tam możliwość subskrypcji

RE: Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - patulsky1337 - 22-11-2014 23:03

Próbowałem na addmefast. Niestety, zostałem oszukany na punktach, podobno zamówiłem 400 like'ów a ostatecznie wyszło prawie 300... + film został zablokowany za podejrzany ruch. Dzięki za propozycje ale nie skorzystam więcej z addmefast.