Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. (/Temat-Szukam-wymiany-trafficu-na-youtube-wzamian-za-mega-aktywnego-refa-102117) |
Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - patulsky1337 - 21-11-2014 14:48 Szukam serwisu do wymiany ruchu na youtube typu ś.p u2bviews, który spełni podane warunki: - Like'owanie filmów. - Subskrybowanie kanałów. - WAŻNE! Wyświetlenia tylko HR! ( 30 sekund i więcej). Inne mnie nie interesują. - Szybkie realizacje zamówienia. Próbowałem na kilku innych serwisach ale realizowanie 500 wyświetleń w pół miesiąca przestało być śmieszne Te 500 wyświetleń chciałbym mieć w przeciągu max kilku godzin. - Dość korzystne ratio. Chce się wymieniać wyświetleniami a nie je kupować. - Możliwość dodawanie komentarzy tak jak na enchancedviews.com jak najbardziej mile widziana. - Automatyczny bot wyświetlający ( chodź w sumie to jest na większości serwisów ale warto wspomnieć). W zamian za dobry serwis oferuje rejestracje się na nim z refa i bardzo wysoką aktywność ( w niektóre dni nawet 24h jeśli będę potrzebował wypromować kilka filmów). Dla tych co podadzą inne propozycje, ale już nie pierwsi dostają reputa. No chyba, że serwis okaże się korzystniejszy Proszę o pomoc i dzięki z góry... i nie usuwajcie tego tematu po 5 minutach jak to zwykle bywa ;-; Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - Admin - 21-11-2014 17:08 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. RE: Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - seba274 - 21-11-2014 20:56 Może addmefast.com ? Tylko nie polecam brania wyświetleń, bo punkty zżera, a wyświetleń brak. Jak już to bierz tam lajkowanie. To zalicza ładnie. Jest też tam możliwość subskrypcji RE: Szukam wymiany trafficu na youtube, wzamian za mega aktywnego refa. - patulsky1337 - 22-11-2014 23:03 Próbowałem na addmefast. Niestety, zostałem oszukany na punktach, podobno zamówiłem 400 like'ów a ostatecznie wyszło prawie 300... + film został zablokowany za podejrzany ruch. Dzięki za propozycje ale nie skorzystam więcej z addmefast. |