Hostinger+nazwa.pl=problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hostinger+nazwa.pl=problem (/Temat-Hostinger-nazwa-pl-problem-102019) |
Hostinger+nazwa.pl=problem - Branzolek - 20-11-2014 00:10 Witam. otoz zalozylem sobie domene na nazwa.pl darmowa. Podpialem ja pod hostingera wgralem index wchodze na strone a tam pusto. Jedynie reklamy z nazwy.pl wie ktos z czym to sie je? RE: Hostinger+nazwa.pl=problem - Kede - 20-11-2014 00:34 Jeżeli w nazwa.pl ustawiłeś DNSy hostingera i domena jest dodana do hostingu a nie zaparkowana to wszystko powinno być dobrze. Odczekaj 24h i strona powinna banglać. Ewentualnie podejrzyj przez jakieś proxy, które szybko aktualizuje dnsy to wtedy zobaczysz swoją stronę. RE: Hostinger+nazwa.pl=problem - Branzolek - 20-11-2014 01:27 Oo! W nazwie.pl nie ustawialem nic bo polapac sie nie moglem. Mogl bys nakierowac gdzie to ustawic? RE: Hostinger+nazwa.pl=problem - TheGleeMat - 20-11-2014 13:06 w nazwa.pl wchodzisz w panel klienta > Twoje usługi > domeny > konfiguruj domene i ustawiasz zewnętrzne serwery DNS . RE: Hostinger+nazwa.pl=problem - arizzone33 - 20-11-2014 13:36 zmień DNSy albo w katalogu hosts przekieruj stronę na adres IP RE: Hostinger+nazwa.pl=problem - Domel32 - 20-11-2014 14:10 a czy nie jest tak, że jeśli korzystamy z tej promocyjnej bezpłatnej domeny a hosting jest gdzie indziej niż w nazwa.pl to jest to płatne ? RE: Hostinger+nazwa.pl=problem - TheGleeMat - 21-11-2014 14:34 (20-11-2014 14:10)Domel32 napisał(a): a czy nie jest tak, że jeśli korzystamy z tej promocyjnej bezpłatnej domeny a hosting jest gdzie indziej niż w nazwa.pl to jest to płatne ? ja nic nie płaciłem z tego co pamiętam, ale nie wiem jakie teraz są promocje więc radzę sie wczytać w regulamin promocji, zazwyczaj nie są długie . Hostinger+nazwa.pl=problem - Artinesse - 02-03-2018 13:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |