Jak wysłać mailing? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Jak wysłać mailing? (/Temat-Jak-wyslac-mailing-102016) |
Jak wysłać mailing? - venzer - 19-11-2014 23:43 Witam posiadam listę około 300 e-mail (w notatniku) i chciał bym wysłać do nich jednorazowo wiadomość ale tak aby nie wylądowało w w folderze SPAM. Ktoś z was ma jakieś doświadczenie? Chodzi mi o to aby skopiować te adresy w jedno miejsce dodać wiadomość i wysłać jednym kliknięciem ofertę. RE: Jak wysłać mailing? - ololo - 20-11-2014 03:17 Z moich doświadczeń freshmail RE: Jak wysłać mailing? - PayDay - 17-12-2014 15:27 napisz to pomogę RE: Jak wysłać mailing? - adskun - 20-12-2014 10:28 możesz postawić skrypt mailingowy na swoim serwerze i wysyłać z niego. RE: Jak wysłać mailing? - Reszka - 23-12-2014 14:23 sendblaster.com mailing.system3.pl salesmanago.pl infinitymedia.pl kogio.pl inis.pl/bazy-emailingowe?gclid=CPH1souf3MICFSYUwwod21kA1w coig.com.pl/Email_marketing_bazy_emailowe_emaile_firm.php redlink.pl sare.pl anomail.pl Jest tego trochę, wybrać musisz sam. RE: Jak wysłać mailing? - arerouso - 23-12-2014 22:45 Ja mam w tym dość spore doświadczenie, nie mówię o wysyłaniu e-maili bo to każdy umie zrobić byle jakim dostępnym w sieci programem, ale o wysłaniu ich tak aby nie trafiły do spamu. Niemniej 300 e-maili to bardzo mała baza. Przy tak małej bazie pokusił bym się o wysłanie poprzez jakieś darmowe konto z dużymi odstępami czasowymi jeśli się mocno nie śpieszy. Jeśli baza jest legalna to zapraszam na PW - mogę pomóc. RE: Jak wysłać mailing? - Reszka - 23-12-2014 23:19 (23-12-2014 22:45)arerouso napisał(a): Przy tak małej bazie pokusił bym się o wysłanie poprzez jakieś darmowe konto z dużymi odstępami czasowymi.onet + odstęp 4s-8s na 300 setki wystarczy. RE: Jak wysłać mailing? - arerouso - 24-12-2014 00:59 Przy takiej bazie to ja bym dał odstęp nawet 5 minutowy, a i tak cała baza pójdzie w dobę z haczykiem a jak bym miał na to więcej czasu to bym gmailem rozesłał Do tego umiejętnie napisana treść i 99% skuteczności masz jeśli chodzi o wpadanie do spamu RE: Jak wysłać mailing? - Druga Wypłata - 26-02-2015 11:20 Polecam AIOP (AllInOneProfits) Oferuje on stworzenie bazy mailingowej, dzięki której potem możesz jednym kliknięciem wysłać wiadomość do wszystkich Jeśli wiadomość będzie dobrze napisana, to nie trafi do spamu |