Baza email - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Baza email (/Temat-Baza-email-101929) |
Baza email - kamcio7788 - 18-11-2014 20:30 Witam. Mam pytanie jak mogę wysyłać masowe wiadomości email, bo jak patrzałem to z gmail moge tylko 500 jednego dnia. Może ktoś mi pomóc? RE: Baza email - Kede - 18-11-2014 20:31 Postawić serwer pocztowy na VPS pod mailing. RE: Baza email - ololo - 18-11-2014 23:56 W zależności od tego co chcesz wysyłać i ile możesz na to wydać. Zobacz sobie konto demo na freshmail'u. Kiedyś wysyłałem stamtąd newsletter i mogę powiedzieć, że warto się zapoznać. Chodzi głównie o temat związany ze spamem - czyli co zrobić, żeby nawet gmail nie wrzucił Twojego maila do folderu spam odbiorców. Jak będziesz skłonny płacić za taką usługę, to to na pewno dobra opcja. |