Dziennik pracy - 100% laik , zobaczymy co z tego wyjdzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - 100% laik , zobaczymy co z tego wyjdzie (/Temat-Dziennik-pracy-100-laik-zobaczymy-co-z-tego-wyjdzie-101868) |
Dziennik pracy - 100% laik , zobaczymy co z tego wyjdzie - wertego - 18-11-2014 02:29 Witam wszystkich. Jestem Maciej i od paru dni mam konto na tym serwisie. Moja wiedza na temat zarabiania w internecie jest bardzo mała choć z dnia na dzień się powiększa. Moją pierwszą próbą zarobienia są subskrypcje sms. Kupiłem parę starterów, zrobiłem parę kont na fb, dodałem realnych znajomych i powolutku dołączam do grup. Pierwszy cel jaki mam w głowie to zarobić 100 zł do końca miesiąca. Zacząłem prowadzić ten dziennik głównie po to aby się zmotywować do pracy. A więc zaczynamy. RE: Dziennik pracy - 100% laik , zobaczymy co z tego wyjdzie - Pocisk1993 - 27-11-2014 14:13 Powodzenia RE: Dziennik pracy - 100% laik , zobaczymy co z tego wyjdzie - Watoga - 27-11-2014 14:18 Powodzenia ;-) Postaram się śledzić. Dziennik pracy - 100% laik , zobaczymy co z tego wyjdzie - Hybrid1990 - 25-11-2019 18:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |