Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna (/Temat-Jak-zarabiac-na-fanpage-stronami-ktore-oferuja-usluge-subskrypcyjna-101844) Strony: 1 2 |
Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - jarowskis - 17-11-2014 16:00 Witam chcialbym sie dowiedziec jak to zrobic aby dostawac pieniadze za udostepnianie linkow ze stronami ktore oferuja subskrypcje? chodzi o cos takiego np wygraj iphone albo sprawdz kim byles w przeszlosci i podaj numer telefonu a potem wpisz kod pin mysle ze z tego sa niemale pieniadze a strone mam ma 8k lajkow wiec ktos w to napewno kliknie RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - fryzjer - 17-11-2014 16:02 8k like to za małe zaplecze musisz jeszcze budować jezeli chcesz bawic sie na poważnie RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - jarowskis - 17-11-2014 16:06 ale jak nawiazac z takim serwisem subskrypcyjnym wspolprace? RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - 9Jarek9 - 17-11-2014 16:09 Nie musisz nawiązywać żadnej współpracy, wystarczy że założysz konto na jakiejś stronie sub sms np. firesub, hotcash itd. A kasy nie dostaniesz za każde kliknięcie tylko za każdego leada, czyli osobe która aktywuje subskrybcje ok. 4 złote za osobe. RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - Killigan - 17-11-2014 16:15 z 8k like jest jakaś mała szansa na 1 leada RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - zozols1 - 17-11-2014 19:06 Jest duża szansa jak się ma sposób i fp idzie do wypalenia automatycznie Wiem, bo na fp 2k like zrobiłem 27 zł xD RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - mlody16918 - 18-11-2014 12:26 (17-11-2014 19:06)zozols1 napisał(a): Jest duża szansa jak się ma sposób i fp idzie do wypalenia automatycznie Wiem, bo na fp 2k like zrobiłem 27 zł xD Co to znaczy, że Fp idzie do wypalenia?...? RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - asiorek - 18-11-2014 12:49 Czyli ze Np konczy ci sie pomysl i masz dość tego fp i chcesz sie go pozbyć itp ;p RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - 9Jarek9 - 18-11-2014 15:40 (18-11-2014 12:49)asiorek napisał(a): Czyli ze Np konczy ci sie pomysl i masz dość tego fp i chcesz sie go pozbyć itp ;pChyba chodzi raczej o to, że po zaspamowaniu reklamami i subami takiego fanpaga nic już się więcej z nim nie zrobi, a nie o brak pomysłu na jego prowadzenie. RE: Jak zarabiac na fanpage stronami ktore oferuja usluge subskrypcyjna - ololo - 19-11-2014 00:01 Mówicie, że 8k to mało. Jasne, jak się 90% kupiło to tak Ale jeśli to dobrze zrobiony od początku fanpage o dobrej tematyce... Kto co tam kolega ściska @OP Jak już zaczniesz sypać tam linkami do subów, to straciłeś dotychczasowych fanów. Długo takimi reklamami nie da się żywić userów, dokładnie jak napisałem 9Jarek9 do odwiedzenia: bit4lead.com firesub.pl mylead.pl hotcash.pl eforsa.pl pochwal się co to za fp |