![]() |
Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje (/Temat-Dziennik-jambosa-czyli-facebook-hajsy-daje-101806) |
Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - jambos - 16-11-2014 20:36 Cześć wszyscy to już mój chyba trzeci dziennik no cóż nie udało sie ale tym razem go potrzebuje do motywacji i ogółem tak by sobie popisać co dziś zrobiłem to może zmieni moje lenistwo ![]() Zarabiam na facebooku na programach partnerskich ![]() Wpadają mi również jakieś $ z ppa Cel do końca listopada 1200zł zarobione 600zł Dzisiaj zarobiłem 129.90 zł może jeszcze coś wejdzie ![]() Celu na wydanie kasy raczej jakiegoś nie mam chociaż kto wie .. Cele na dziś Znalezienie nowej niszy,targetu,rozpoczęcie promocji efekty może już pojawią sie jutro ![]() RE: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - jarekb321 - 16-11-2014 20:37 Jest to coś w stylu subów? RE: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - jambos - 16-11-2014 20:41 suby ![]() RE: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - Maersk - 16-11-2014 20:51 Dajesz, działasz, będę obserwował ![]() RE: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - Snaggy - 16-11-2014 21:28 Proponowałbym wyznaczyć sobie jakiś cel, o wiele przyjemniej prowadzi się z tym dziennik i do tego większa motywacja. @EDIT Jestem głupi i nie umiem czytać ze zrozumieniem -.-, post do usunięcia, przecież jak byk pisze, że chcesz zarobić 1200 zeta. Pozdrawiam ![]() RE: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - jambos - 18-11-2014 12:04 wczoraj zarobiłem 79.90 zł nowej niszy nie odpaliłem troche spadek bo ruch mi spadł o połowe .. RE: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - jambos - 18-11-2014 23:47 dziś wpadło 48.10 zł niestety wciąż nie udało mi sie odpalić nowej niszy z powodu braku jednej rzeczy kluczowej dla całej niszy jutro napewno to zrobie choćbym miał przepłacić RE: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - jambos - 20-11-2014 15:17 wczoraj zarobiłem stówke,uruchomiłem nową nisze lecz niestety cos za co zaplacilem 100zl zostalo po paru min zablokowane .. moze to odzyskam RE: Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - DrPrefix - 20-11-2014 21:52 Życzę udanych i wysokich zarobków na fb ![]() Dziennik jambosa czyli facebook hajsy daje - MaLiN - 02-12-2015 02:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |