Pytanko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Pytanko (/Temat-Pytanko-101795) |
Pytanko - rafixbejbe - 16-11-2014 18:53 Witam Serdecznie Mam pytanie, czym różni się player playhd.pl od hdplayer.pl? Czy istnieją jakieś różnice? Chodzi mi o player (ten div z jsa) który umieszczamy na stronie. W dodatku dostałem wiadomość od kogoś " Wielkie oszustwo…..pieniądze wyrzucone w błoto piny nie działaja. Gdy sie je wpisuje pisze błedny pin a taki został wysłany. Oczywiscie pieniądzie stracone nigdy wiecej nie polecam……..bo to nie male pieniądze." czy to możliwe że niektóre piny nie działają? RE: Pytanko - davidek00 - 16-11-2014 22:34 playhd ma stawkę 6 czy7.50 zł nie pamiętam i odnowienia czyli jak ktoś się nie wypiszę z oferty co poniedziałek otrzymasz 7.50 zł a hdplayer to 10zł od aktywacji. |