Facebook viral - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Facebook viral (/Temat-Facebook-viral-101769) |
Facebook viral - ClassAxion - 16-11-2014 14:39 1.Nazwa przedmiotu : Facebook - viralna stronka. 2.Opis przedmiotu : Mam na sprzedaż viralką stronkę którą wrzucamy na własny hosting, następnie "nakładamy" okienko (viralkę) na jakąś istniejącą stronę np. Program z firesub tak jak widać na obrazku. Gdy osoba naciśnie 2x w krzyżyk udostępni się jej post na tablicy promujący nasz program, itp. Daję też instrukcje jak ją skonfigurować (pdf) ale także zapewniam pełną pomoc w konfiguracji, wstawieniu na hosting, itp. Na życzenie mogę: - bardziej rozciągnąć okienko aby wstawić tam jakieś bannery, widget, itp. - zwiększyć czas po którym okienko ma zniknąć (po najechaniu na X) - postawić darmowy hosting + domenę .pl i skonfigurować tam viralkę Viralka nie wymaga apki, udostępnia post z grupki lub fanpage (być może także coś więcej, ale to nie problem sprawdzić ). 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW, tam mogę podać GG. 5.Cena : 50zł, do negocjacji. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Tylko PayPal Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do praw autorskich niech sobie porówna ją z jakąś inną viralką, lub w ostateczności niech napisze co mu nie pasuje Pozdrawiam! RE: Facebook viral - Szrejter - 16-11-2014 14:46 Nie jesteś autorem, więc nie masz praw do sprzedaży... RE: Facebook viral - Fretax - 16-11-2014 15:24 To ty miales problemy z prawem? cos kiljan pisał w swoim temacie RE: Facebook viral - ClassAxion - 16-11-2014 16:08 (16-11-2014 14:46)Szrejter napisał(a): Nie jesteś autorem, więc nie masz praw do sprzedaży...Po czym to wnioskujesz? @up Nie..? Widzę że dużo ludzi ma problem z prawami autorskimi, dlatego postaram się wystrugać dziś inne okienko, aby nikt nie mówił że viral nie należy do mnie.. RE: Facebook viral - lubiekeppa - 16-11-2014 21:22 A chcialbys sprzedac sam poradnik jak taka viralke podpiac pod np strone z firesuba ? RE: Facebook viral - ClassAxion - 16-11-2014 21:37 Ale moja to nie kopia innych tylko wlasna.. RE: Facebook viral - abelabel2 - 16-11-2014 22:11 Demo daj na pw czy gdzies RE: Facebook viral - GaCeL - 16-11-2014 22:30 Kupie napisz na PW bo skrzynke masz pelna. RE: Facebook viral - ClassAxion - 17-11-2014 06:37 Skrzynke regularnie czyszcze Cena poszla w gore, poniewaz nie chce aby virala posiadal kazdy, byc moze juz niedlugo sprzedaz zostanie zakonczona i bede sprzedawal lp pod puste oferty z viralkami RE: Facebook viral - AnnaKa - 17-11-2014 09:58 Kiepska inwestycja według mnie Ale nie zniechęcam do kupna. Aczkolwiek przyznaje że 60 zł za coś co jest TU na forum identyczne za darmo to trochę dużo. ps. nie pisać na pw czy dam viralkę za free , opcja szukaj + strefa wtajemniczonych |