![]() |
Facebook viral - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Facebook viral (/Temat-Facebook-viral-101769) |
Facebook viral - ClassAxion - 16-11-2014 14:39 1.Nazwa przedmiotu : Facebook - viralna stronka. 2.Opis przedmiotu : Mam na sprzedaż viralką stronkę którą wrzucamy na własny hosting, następnie "nakładamy" okienko (viralkę) na jakąś istniejącą stronę np. Program z firesub tak jak widać na obrazku. Gdy osoba naciśnie 2x w krzyżyk udostępni się jej post na tablicy promujący nasz program, itp. Daję też instrukcje jak ją skonfigurować (pdf) ale także zapewniam pełną pomoc w konfiguracji, wstawieniu na hosting, itp. Na życzenie mogę: - bardziej rozciągnąć okienko aby wstawić tam jakieś bannery, widget, itp. ![]() - zwiększyć czas po którym okienko ma zniknąć (po najechaniu na X) - postawić darmowy hosting + domenę .pl i skonfigurować tam viralkę Viralka nie wymaga apki, udostępnia post z grupki lub fanpage (być może także coś więcej, ale to nie problem sprawdzić ![]() 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW, tam mogę podać GG. 5.Cena : 50zł, do negocjacji. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Tylko PayPal Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do praw autorskich niech sobie porówna ją z jakąś inną viralką, lub w ostateczności niech napisze co mu nie pasuje ![]() Pozdrawiam! ![]() RE: Facebook viral - Szrejter - 16-11-2014 14:46 Nie jesteś autorem, więc nie masz praw do sprzedaży... RE: Facebook viral - Fretax - 16-11-2014 15:24 To ty miales problemy z prawem? cos kiljan pisał w swoim temacie RE: Facebook viral - ClassAxion - 16-11-2014 16:08 (16-11-2014 14:46)Szrejter napisał(a): Nie jesteś autorem, więc nie masz praw do sprzedaży...Po czym to wnioskujesz? @up Nie..? ![]() Widzę że dużo ludzi ma problem z prawami autorskimi, dlatego postaram się wystrugać dziś inne okienko, aby nikt nie mówił że viral nie należy do mnie.. ![]() RE: Facebook viral - lubiekeppa - 16-11-2014 21:22 A chcialbys sprzedac sam poradnik jak taka viralke podpiac pod np strone z firesuba ? RE: Facebook viral - ClassAxion - 16-11-2014 21:37 Ale moja to nie kopia innych tylko wlasna.. RE: Facebook viral - abelabel2 - 16-11-2014 22:11 Demo daj na pw czy gdzies ![]() RE: Facebook viral - GaCeL - 16-11-2014 22:30 Kupie napisz na PW bo skrzynke masz pelna. RE: Facebook viral - ClassAxion - 17-11-2014 06:37 Skrzynke regularnie czyszcze ![]() Cena poszla w gore, poniewaz nie chce aby virala posiadal kazdy, byc moze juz niedlugo sprzedaz zostanie zakonczona i bede sprzedawal lp pod puste oferty z viralkami ![]() RE: Facebook viral - AnnaKa - 17-11-2014 09:58 Kiepska inwestycja według mnie ![]() ps. nie pisać na pw czy dam viralkę za free , opcja szukaj + strefa wtajemniczonych ![]() |