![]() |
Jak zacząć zarabiać ? Jestem nowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zacząć zarabiać ? Jestem nowy (/Temat-Jak-zaczac-zarabiac-Jestem-nowy-101748) |
Jak zacząć zarabiać ? Jestem nowy - tosmos - 16-11-2014 10:35 Witam, od niedawna zacząłem się interesować zarabianiem przez internet i natrafiłem na to forum. Przejrzałem wiele poradników, dzienników i znalazłem trochę ciekawych sposobów ale nigdzie nie mogę znaleźć opisu jak dokładniej to działa itp. Dlatego chciałbym się was zapytać czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z "subami" oraz jak rozpocząć fanpage na fb tzn. jak pozyskać pierwsze lajki. Oraz jeśli ktoś zna jakiś inny pomysł na zarabianie przez internet dla początkujących to prosiłbym o opisanie go. Wielkie dzięki za pomoc. P.S. Jeśli temat założyłem nie w tym dziale to proszę o przeniesienie. RE: Jak zacząć zarabiać ? Jestem nowy - Pekon - 16-11-2014 14:20 Jeśli chcesz z miłą chęcią moge Ci pomóc z paidverts ![]() ![]() ![]() Jak zacząć zarabiać ? Jestem nowy - Admin - 29-12-2014 23:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |