Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kilka pytań nooba - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Kilka pytań nooba (/Temat-Kilka-pytan-nooba-10172)

Strony: 1 2 3 4 5

Kilka pytań nooba - Mation - 12-07-2010 08:20

Siema.
Jestem nowy na lockerz.com i mam pytanie do tych którzy uzbierali 2500 pkt i wygrali PSP ile czasu wam to zajęło? Ja wczoraj zaczołem i mam dopiero 70 pkt(nie miałem gry na początku)

A i czy za nie logowanie się regularnie traci się punkty? Czytałem gdzieś, że jeżeli ominie się ankietę to się traci punkty to prawda, a jeżeli tak to ile pkt?

A i nie wiem czy dobrze zdobywam punkty, może jest jakiś inny sposób. Ciągle oglądam filmiki i na koniec kod z obrazka. Jest jakiś inny sposób? Tzn. oprócz logowania się codziennie, wypełniania ankiet i zapraszania znajomych?

Mam nadzieje że mój wątek niezostanie usunięty jak na innym forum.
Pozdrawiam

Edit.
A i jeszcze mam problem z zalogowaniem. Ciągle mówi, że złe hasło a ja jestem pewien, że dobre bo wczoraj je zapisałem. A i po kilku próbach wyskakuje mi jakiś pies liżący ekran i jakiś napis, że mają jakieś problemy. Kliknąłem, Zapomniałem hasła, ale jeszcze nic nie przysłali Wy też tak macie?

RE: Kilka pytań nooba - Driver - 12-07-2010 08:29

Ja 2500ptz uzbierałem w 5 dni - niestety nawet jak ty nazbierasz tyle to nie weźmiesz PSP .ponieważ jest ono w SHOPIE , a SHOP nie jest dla Polski.
Za nie logowalnie nie traci sie ptz. PTZ traci sie po roku
Odpowiadaj w DAILES

RE: Kilka pytań nooba - Mation - 12-07-2010 08:33

(12-07-2010 08:29)Driver96 napisał(a):  Ja 2500ptz uzbierałem w 5 dni - niestety nawet jak ty nazbierasz tyle to nie weźmiesz PSP .ponieważ jest ono w SHOPIE , a SHOP nie jest dla Polski.
Za nie logowalnie nie traci sie ptz. PTZ traci sie po roku
Odpowiadaj w DAILES

Plus dla ciebie, ale co robiłeś, że tak szybko uzbierałeś punkty? Dla mnie to jest a-wykonalne xD

RE: Kilka pytań nooba - Driver - 12-07-2010 08:35

przez ostatni miesiąc było 6 PTZ za jeden filmik wiec oglądałem te najkrótsze - zainstaluj sobie LockerzPlay Extended - jest opis w dziale Poradniki albo Boty,makra,autouzupełninia
Najlepiej zapros szybko 20 znajomych

RE: Kilka pytań nooba - Mation - 12-07-2010 08:41

Ej a też masz problem z zalogowaniem się? Złe hasło ciągle i za którymś razem pies liżący ekran.

EDIT
A i nie znalazłem czegoś takiego jak LockerzPlay Extended nawet w google

EDIT2
Jak niektórzy robią że zamawiają w 5 sekund? Był taki bot do firefoxa. Możecie mi podać do niego linka?

RE: Kilka pytań nooba - Driver - 12-07-2010 08:57

tego z hasłem to nie mam - a jak jest pies to jest chyba przerwa techniczna - też tak mam

Program ściągnij stąd https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/161890/

I ustaw sobie ze filmiki od najkrótszego do nadłuzszego

EDIT: tutaj masz http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=9452

RE: Kilka pytań nooba - Mation - 12-07-2010 09:06

A jest bot który sam ogląda te filmiki i przepisuje kod z obrazka?

RE: Kilka pytań nooba - ThePixel166 - 12-07-2010 09:13

jest ale za to jest ban
to psp nie jest za 2500ptz tylko 26k ptz
to 2500 dostajesz jakyś kupił za kase normalną

RE: Kilka pytań nooba - Driver - 12-07-2010 09:14

jak kolega wyżej napisał za to jest ban więc lepiej tego nie robic

RE: Kilka pytań nooba - Mation - 12-07-2010 09:19

(12-07-2010 09:13)ThePixel166 napisał(a):  jest ale za to jest ban
to psp nie jest za 2500ptz tylko 26k ptz
to 2500 dostajesz jakyś kupił za kase normalną

To skoro jest za 26.000 PTZ a ja mam około 70 i jeszcze nie mogę się zalogować to nigdy nie uzbieram tylu punktów. Tego się nie da zrobić 26 tysięcy PTZ jak za 1 filmik są 2 PTZ. Gratuluje tym którym udało się to zrobić.
A i czemu w dziale z elektroniką nie ma PSP tylko MACBOOKI ipody futerały itp?

EDIT
A za stronę która powiadamia mnie, że ktoś chce zaproszenie jest ban?