![]() |
Iphone 6 opinie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Iphone 6 opinie (/Temat-Iphone-6-opinie-101696) Strony: 1 2 |
Iphone 6 opinie - JAPON - 15-11-2014 14:28 Witam was ! ma ktos może z was nowego Iphona ? zastanawiam sie nad zakupem ale wgl nie wiem czy sie opłaca;/ dzieki za opinie RE: Iphone 6 opinie - TOMEK94 - 11-12-2014 13:05 Ja posiadając 5s nie widzę powodu by się przenieść na 6. iPhone używam głównie jako telefonu. Czyt rozmowy, smsy, iMessage, maile i te sprawy. I w tym przypadku 4 cale są dla mnie idealne. Nie muszę wyjmować telefonu przy zakładaniu butów itp. itd. Poza tym jeśli chciałbym smartfona z większym wyświetlaczem zastanowiłbym się raczej nad czymś innym niż iPhone. I raczej na 100% wróciłbym do androida. W sumie cały czas kusi mnie Note 4. Ale raczej z racji gabarytów nie stałby się moim głównym telefonem. Co do samego iPhone 6 bo w sumie to jest celem tematu. Nadal jest to solidnie wykonany telefon. Pewne elementy wyglądu mogłyby zostać rozwiązane inaczej, ale cóż... jest jak jest. Mimo wymiarów 4,7 cala trzeba się liczyć z tym że jego wymiary są prawie identyczne jak galaxy s4 który ma wyświetlacz 5 cali. Sporo niezagospodarowanej przestrzeni pojawia się na przednim panelu ip6, zresztą nie jest to żadna nowość. Co do "bebechów" szkoda, że iPhone nie dostał procesora A8X taki jak jest w iPadzie Air 2. A8 moim zdaniem radzi sobie identycznie z zadaniami na iPhone 6 jak A7 na iPhone 5s. Rozdzielczość ekranu robi swoje. W moim odczuciu nawet niektóre zadania udaje się ip5s wykonywać minimalnie szybciej. Oczywiście są też takie z którymi ip6 radzi sobie lepiej ![]() Podsumowując. Jeśli posiadasz iPhone 5s, no może nawet jeszcze iPhone 5 radziłbym się zastanowić nad zmianą. Jeśli masz coś co jest o kilka klas niżej od topowych smartfonów i koniecznie chcesz telefon ze stajni apple to też bym się raczej zastanowił czy połowę tańszy 5s nie będzie lepszym wyborem ![]() RE: Iphone 6 opinie - blvck_beauty - 22-01-2015 20:30 dla mnie iphone 6 jest za duży. @up, dziękuje za opinie na ten temat. mi tez pomogłeś! ![]() RE: Iphone 6 opinie - czonczuch - 22-01-2015 20:36 Osobiście nie polecam. Wiele moich znajomych ma owe cudo i każdy na nie nadaje ![]() RE: Iphone 6 opinie - blvck_beauty - 22-01-2015 20:42 (22-01-2015 20:36)czonczuch napisał(a): Osobiście nie polecam. Wiele moich znajomych ma owe cudo i każdy na nie nadaje czyli krytykuje? RE: Iphone 6 opinie - Why - 26-02-2015 23:47 Mam 5s. Polecam! ![]() RE: Iphone 6 opinie - rojcio - 23-03-2015 20:11 Wygina się? RE: Iphone 6 opinie - Kurus92 - 23-03-2015 20:15 Mam iphone 6 i nie zamienię na żaden inny.Może rzeczywiście ciut przyduży,ale w porównaniu z wersją ,,plus" to pikuś ![]() RE: Iphone 6 opinie - kollo1996 - 27-03-2015 17:57 iPhone to nie dobry telefon nie płacisz za niego tylko za markę. Podobnie jak buty airmax etc. RE: Iphone 6 opinie - Pmxq - 02-04-2015 00:48 nie rozumiem czemu ludzie narzekają na rozmiar iphona 6... 4,7 cala to niewiele jak na telefon w dzisiejszych czasach, a im większa przekątna ekranu tym lepszy komfort i wrażenia użytkownika ![]() ![]() |