Facebook nie działa w przeglądarce na telefonie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Facebook nie działa w przeglądarce na telefonie (/Temat-Facebook-nie-dziala-w-przegladarce-na-telefonie-101681) |
Facebook nie działa w przeglądarce na telefonie - Miciu - 15-11-2014 11:04 Hej, Mam taki problem, który jest opisany w temacie. Dzieje się to, jak jestem podłączony pod sieć komórkową. Wrzucę wam screena, tylko proszę was, darujcie sobie posty typu: "Zainstaluj sobie oddzielnie FB" RE: Facebook nie działa w przeglądarce na telefonie - asiorek - 15-11-2014 11:11 Na początek z jakiej przeglądarki korzystasz i czy fejsa masz w wersji mobilnej czy komputerowej? Odp: Facebook nie działa w przeglądarce na telefonie - Miciu - 15-11-2014 11:17 Facebook Mobilny, Przeglądarka: "Internet" Pobróbuje jeszcze z innymi przeglądarkami... RE: Facebook nie działa w przeglądarce na telefonie - Mad402dox - 15-11-2014 11:24 Mi działa na każdej przeglądarce mob normalne Ściągnij SB Operę Mini na niej śmiga najlepiej i najszybciej (Bynajmniej u mnie na wolnym łączu) RE: Facebook nie działa w przeglądarce na telefonie - JAPON - 15-11-2014 13:13 a inne strony chodza ? normalnie sie otwierają ? Facebook nie działa w przeglądarce na telefonie - Hybrid1990 - 08-08-2020 20:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |