Odnośniki nie działają pomocy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Odnośniki nie działają pomocy. (/Temat-Odnosniki-nie-dzialaja-pomocy-101656) |
Odnośniki nie działają pomocy. - davidek00 - 14-11-2014 22:27 Witam założyłem ostatnio nową stronę i jak dodaję odnośniki to nie działa przekierowywanie można klikać i klikać i nic się nie otwiera proszę o pomoc. Dodaję linki z eforsy co jest mi bardzo potrzebne do playera bez odnośników nic mi ze stronę. Z góry dzięki za pomoc. RE: Odnośniki nie działają pomocy. - linoskoczek - 15-11-2014 01:13 Może w formie HTML ich nie wklejasz? Wyślij mi link do strony na PW i zobaczę. RE: Odnośniki nie działają pomocy. - davidek00 - 15-11-2014 10:13 (15-11-2014 01:13)linoskoczek napisał(a): Może w formie HTML ich nie wklejasz? zrobiłem coś że działają nie wiem co możliwe że coś zaktualizowałem tylko teraz mam tak że po drugim kliknięciu dopiero otwiera wie ktoś jak to zmienić? |