Cena za virala fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Cena za virala fb (/Temat-Cena-za-virala-fb-101637) |
Cena za virala fb - ClassAxion - 14-11-2014 18:19 Hej, jaką cenę proponujecie za takiego virala? Jest to "nakładka" którą umieszczamy na jakiejś stronie, użytkownik po wejściu widzi "informację" (skrypt viralny) a w tle docelową stronę. Skrypt jest lekko zmodyfikowany (od tych które wędrują po facebook'u) ponieważ nie wyświetla się tekst w wyskakującym okienku, tylko po kliknięciu w kółko (w innych skryptach jest to krzyżyk) wyświetla się informacja nad kursorem. Będzie to moja pierwsza, i myślę że nie ostatnia sprzedaż takich skryptów ponieważ mam w planach stworzenie więcej takich viralnych witryn jak i landing page'y z podłączoną viralką i innymi ciekawymi skryptami Pozdrawiam! RE: Cena za virala fb - Tochkan - 14-11-2014 18:23 Nie jesteś autorem skryptu, więc nie możesz go sprzedawać - przerobiłeś tylko wygląd. RE: Cena za virala fb - Liromir - 14-11-2014 18:29 nie jestes nawet autorem przerobionego wyglądu RE: Cena za virala fb - hecker37 - 14-11-2014 18:36 Mały off Mam takie pytanie jeśli już jesteśmy w temacie viralek. Czy cały szkopuł polega na tym że ktoś wchodzi w stronę i nieświadomi udostępnia naszą aplikację na Facebooku zamykając to przykładowe okienko które podał autor ? A jeśli nie to mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi ? Tutaj lub na pw. Z góry dzięki @Branzolek dzięki za odpowiedź RE: Cena za virala fb - Branzolek - 14-11-2014 18:39 (14-11-2014 18:36)hecker37 napisał(a): Mały offTak o to chodzi RE: Cena za virala fb - ClassAxion - 14-11-2014 20:05 Fakt, ta viralka nie była pisana od podstaw lecz już niedługo pojawią landing page które także nie będą pisane od podstaw (będą bazować na gotowych szablonach html5) ponieważ nie widzę sensu tworząc coś, co zostało już stworzone na licencji CC. Jeżeli coś nie pasuje to mogę stworzyć inne okienko które będzie wyglądało ciut inaczej ale będzie napisane przeze mnie.. W tym wypadku i tak tylko ten popup jest jedynym elementem bo reszta to ramka.. (14-11-2014 18:36)hecker37 napisał(a): Mały offDokładnie, tylko musi nacisnąć 2 razy w jedno miejsce, lub można mu podstawić pod kursor ramkę, także wtedy wystarczy że kliknie w byle jakie miejsca RE: Cena za virala fb - Branzolek - 16-11-2014 22:34 Wejdź na gg albo skrzynke wyczyść RE: Cena za virala fb - Murzynex - 30-11-2014 15:08 FB za to nie banuje? RE: Cena za virala fb - ClassAxion - 30-11-2014 17:13 (30-11-2014 15:08)Murzynex napisał(a): FB za to nie banuje?Zależy. Jeżeli trafiłby się ktoś zainteresowany to zapraszam na PW. Temat można zamknąć! Cena za virala fb - Majka - 07-11-2015 21:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |