e-simlock.com.pl - ktoś korzystał? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: e-simlock.com.pl - ktoś korzystał? (/Temat-e-simlock-com-pl-ktos-korzystal-101550) |
e-simlock.com.pl - ktoś korzystał? - NumLockk - 13-11-2014 15:27 Witam, czy ktoś może korzystał ze strony e-simlock.com.pl? Jest zaufana? I jak to działa, wpłacam pieniądze i później przysyłają mi kod, który będzie działał pod dany telefon? Za informacje jestem wdzięczny i leci reput! Mam nadzieje, że nie pomyliłem działu RE: e-simlock.com.pl - ktoś korzystał? - NumLockk - 13-11-2014 18:55 Refresh, ktos coś może jednak? RE: e-simlock.com.pl - ktoś korzystał? - harrypotter - 13-11-2014 23:43 wplacasz kasa i daja kod niby odblokowuja tel ale nie korzystam z tego bo nie wiadomo czy to na stale sciaga simlocka RE: e-simlock.com.pl - ktoś korzystał? - Kickster - 14-11-2014 00:34 mi sie wydaje ze ktos chyba wymyslil sobie nisze pod suby tak jak strona z punktami karnymi dla kierowców 2 RE: e-simlock.com.pl - ktoś korzystał? - NumLockk - 14-11-2014 18:46 Być może jest i tak, w tych czasach, to już róznie bywa. Dzięki. =) |