Dobry start. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dobry start. (/Temat-Dobry-start-101299) |
Dobry start. - mk12345 - 10-11-2014 06:50 Witam Mam takie pytanie zaczynam zarabiać w internecie. I nie wiem od czego zacząć ? na oku mam takie serwis: Neobux Qassa.pl Autosurfon.pl paidverts.com clixsense Napiszcie czy to dobre serwisy i jak macie więcej propozycji to podajcie w komentarzach razem z dowodem wypłaty. RE: Dobry start. - xJAmaTOx - 10-11-2014 06:57 złe, zarobisz grosze RE: Dobry start. - jagan - 10-11-2014 09:57 Ależ denne myślenie.. powiedz mi autorze tematu co wniesie Tobie fakt wybrania odpowiedniego serwisu zarobkowego? Bez konkretnej wiedzy niczego nikt nigdy nie zwojował, jedynie się zniechęcisz na wstępie. Dobry start. - Admin - 10-11-2014 11:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |