Problem przy zamawianiu w shopie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem przy zamawianiu w shopie (/Temat-Problem-przy-zamawianiu-w-shopie-10119) |
Problem przy zamawianiu w shopie - MareKSG - 10-07-2010 22:17 Mam problem przy zamawianiu w shopie... Wypełniam dane w ten sposób: jednak, gdy próbuję coś zamówić pojawia się coś takiego: Czy da się to jakoś obejść?? Za pomoc wstawiam + oczywiście. RE: Problem przy zamawianiu w shopie - Leopard - 10-07-2010 22:44 Nie da się, musisz powiązać kartę kredytową z PayPal'em ;]. RE: Problem przy zamawianiu w shopie - MareKSG - 10-07-2010 22:49 Karty debetowej nie można powiązać?? Mnie zastanawia tylko, czemu inni nie muszą powiązywać karty z kontem, by zamówić coś w shopie... Czy ja mam takiego pecha czy coś mam źle ustawione na PP... Nie dałoby się ustawić gdzieś by nie szło wysyłką błyskawiczną? Wysyłałem już kasę paru osobom i nigdy nie wyskoczyło mi coś takiego.. |