Mail do Lockerz * WAŻNE ! * - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Mail do Lockerz * WAŻNE ! * (/Temat-Mail-do-Lockerz-WAZNE-10117) |
Mail do Lockerz * WAŻNE ! * - Czarny767 - 10-07-2010 20:51 Cytat:Cześć Kathy,nie wiem co się stało,ale nie wchodzi mi strona Lockerz.com. Nie wiem czym to jest spowodowane,nie używam żadnych programów naruszających Regulamin.Być może jest to jakaś pomyłka,proszę o zrobienie czegoś żeby mi działała strona. Możecie tam uformować inaczej zdanie. RE: Mail do Lockerz * WAŻNE ! * - Zythus - 11-07-2010 07:55 Cześć Kathy,nie wiem co się stało,ale nie wchodzi mi strona Lockerz.com. Nie wiem czym to jest spowodowane,nie używam żadnych programów naruszających Regulamin.Być może jest to jakaś pomyłka,proszę o zrobienie czegoś żeby mi działała strona. Moje IP: Cytat:Hey Kathy, i don't know what happened, but Lockerz.com isn't working for me. I don't know why, I didn't used any programms which affect Lockerz Terms. Maybe there is a mistake, please do something, to make it working. RE: Mail do Lockerz * WAŻNE ! * - Czarny767 - 11-07-2010 11:09 Dzięki, + . RE: Mail do Lockerz * WAŻNE ! * - cinexik - 11-07-2010 11:45 w 1 zdaniu powinno być what'S happened RE: Mail do Lockerz * WAŻNE ! * - Zythus - 12-07-2010 15:32 Nie ma różnicy między "what happened" a "what's happened", oprócz estetycznej oczywiście. |