Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila (/Temat-Ulead-Pro-4-3-moj-skrypt-konwertujacy-kontakty-pod-gmaila-101062)

Strony: 1 2 3 4

Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - pawelPP - 07-11-2014 01:28

Witam, wiele osób pisało że ma problem z konwersją kontaktów do gmaila. Zadziałałem chwilkę i daje wam program gotowy, przygotowuje on już wsystko pod export :Smile

[Obrazek: xgjf6e.jpg]

Zaznaczamy tą opcję,
Następnie generujemy sobie swoją listę emaili itd( każdy wie jak)

W kolejnym kroku trzeba skopiować wszystko z pliku csv

Skopiowane maile itd wklejamy do

http://premiery-filmowe.com.pl/baza/gmail_emails.php

Klikamy Utwórz plik csv

Generuje nam się sliczny pliczek i wrzucamy w gmaila -- 100% skuteczność

Jedyne alle - proszę nie wrzucać większych list niż 2 tys emaili na raz ponieważ serwer może nie wytrzymać tego ( mam na nim scrapery,spamiarki itd) dlatego jeśli zarżniecie mi serwer będe musiał usunąc plik.

MIłego korzystania Smile

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - Lontek - 07-11-2014 07:31

A można prosić link do programu ? Idea

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - kuba48 - 07-11-2014 08:08

(07-11-2014 07:31)Lontek napisał(a):  A można prosić link do programu ? Idea

http://premiery-filmowe.com.pl/baza/gmail_emails.php

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - draksone - 07-11-2014 09:53

Nie działa,cały czas pisze,że zapisano 0 emaili;/

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - pawelPP - 07-11-2014 10:35

draksone, Inni mi na PW piszą że działa to nie mam pojęcia co jest u Ciebie...

Mam dużo pytań czy ten skrypt działa z innym programem,
Odpowiedź : działa tylk z Ulead Pro 4.3 ponieważ mam tylko ten płatny program, jak zakupie kiedyś inny to prawdopodobnie napiszę pod do skrypt

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - Mad402dox - 07-11-2014 11:42

(07-11-2014 09:53)draksone napisał(a):  Nie działa,cały czas pisze,że zapisano 0 emaili;/

Mi również, Zapisano 0 emaili. :/ Smile

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - pawelPP - 07-11-2014 12:17

Testowałem przed chwilą i jest ok, zaznaczyłeś wszyskie opcje w Ulead tak jak jest na screenie ?

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - AnnaKa - 07-11-2014 12:29

Dzięki za wsparcie mojego tematu Smile Plusik dla Ciebie.

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - pawelPP - 07-11-2014 13:22

AnnaKa, pisz nowe poradniki, zawsze znajdę czas żeby napisać jakiś skrypt i wesprzeć tą grupę Smile

RE: Ulead Pro 4.3 + mój skrypt konwertujący kontakty pod gmaila - djram - 07-11-2014 20:25

Cioty Big Grin zmiencie sobie jezyk na FB na Angielski Tongue to bedzie działać