[Rozwiązane]jak korzystać z paypal? [pomocy] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]jak korzystać z paypal? [pomocy] (/Temat-Rozwiazane-jak-korzystac-z-paypal-pomocy-10101) |
[Rozwiązane]jak korzystać z paypal? [pomocy] - PawelB - 10-07-2010 18:38 hej koledzy!!! tak wiec prosił bym o to żeby mi ktoś wytłumaczył jak to jest z tym paypal? chodzi mi o to: 1. jak wygram (zamówię ) jakaś kasę na lockerz to jak mi oni ją przeleją na konto paypal? 2. czy jak będę kupował jakieś przedmioty na eBay czy amazon będę mógł zapłacić tą kasą na paypal ? 3. jeżeli dany produkt już kupie w któryś z podanych wyżej serwisów to czy jak go będę odbierał to jestem zwolniony z cła i vatu ? czy nadal muszę płacić :/ za jakie kol-wiek wskazówki i odpowiedzi na pytania serdecznie dziękuje szukałem na forum ale nie znalazłem nic konkretnego.../ ps. konto an forum paypal już założyłem RE: jak korzystać z paypal? [pomocy] - Tech - 10-07-2010 20:57 1. W koncie paypal musisz mieć wpisany taki sam email jaki używasz do logowania na Lockerz. Wtedy Lockerz będzie ci mogło wysłać na to konto kasę (jeśli wygrasz paypala ) 2. Nie jestem pewny. To zależy czy akceptują płacenie za pomocą paypala. Zawsze możesz sobie przelać wygraną kasę na swoje konto w banku i dopiero coś kupować 3. Jeśli kupujesz rzeczy z USA to prawdopodobnie będziesz musiał opłacić vat/cło. RE: jak korzystać z paypal? [pomocy] - Lubelak - 11-07-2010 20:31 1. Raczej Przelewem ;p 2. Tak jeśli akceptują sprzedawcy np. Na allegro nieraz się da 3. Raczej nie ,ale warto się przygotować [Rozwiązane]jak korzystać z paypal? [pomocy] - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |