![]() |
Jak korzystać z fake kont na facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak korzystać z fake kont na facebooku (/Temat-Jak-korzystac-z-fake-kont-na-facebooku-100943) |
Jak korzystać z fake kont na facebooku - dart - 05-11-2014 13:12 Witam serdecznie, chciałbym się dowiedzieć jak można bezpiecznie korzystać z fake kont na facebooku aby spamować grupy. Dodam tylko, że nie wklejam tam linków typu jakieś iphony/testy iq czy subskrypcje a linki do moich stron powiązanych tematycznie z daną grupą. Rozumiem, że robienie tego z jednego IP nie jest dobrym pomysłem? I tutaj moje pytanie, jak najlepiej i najwygodniej zmieniać IP? Tryb incognito np. na chrome nie wystarczy? I drugie, czy ktoś może polecić program, bezpłatny lub tani do wysyłania wiadomości do znajomych/na grupy? Nie jestem informatykiem, jestem laikiem w tych sprawach więc proszę bez wyśmiewania ![]() Jak korzystać z fake kont na facebooku - daniel42na - 10-11-2014 18:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |