Pytanie dotyczące hitleap i pozycjonowania. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400) +--- Wątek: Pytanie dotyczące hitleap i pozycjonowania. (/Temat-Pytanie-dotyczace-hitleap-i-pozycjonowania-100911) |
Pytanie dotyczące hitleap i pozycjonowania. - PakerekChdz - 04-11-2014 20:37 Witam serdecznie drodzy userzy : ) Otóż mam pytanie, posłużę się zdjęciem: Mam kilka pytań i szczerą nadzieje na odzew, otóż: 1.Przyjmijmy że chcemy ruch z google lub youtube. Skoro wpisujemy adres url na początku, to czym jest Spersonalizowany URL odsyłający, co tam wpisujemy? 2. Czy ktoś się oriętuje jak hitleap.com generuje link np z google czy innego serwisu.. Wiem że jest poradnik taki: Jednak zauważyłem że google czy inne strony dodają do każdego linku indywidualne cyferki i czy wklejenie swojego w link czyiś nie przyniesie odwrotnego efektu od żądanego? Dziękuje i pozdrawiam, PakerekChdz. RE: Pytanie dotyczące hitleap i pozycjonowania. - Klin - 04-11-2014 22:04 Na poczatku podajesz strone ktora chcesz promowac, nabijac wyswietlenia itp Spersonalizowany URL odsyłający to po prostu referer, informacja skad ma pochodzic przekierowanie np z youtube/google RE: Pytanie dotyczące hitleap i pozycjonowania. - PakerekChdz - 05-11-2014 15:37 Dokładnie Klin, jednak jest tam miejsce, na wpisanie czegoś. Czego? Bo skąd ma pochodzić to jest jasne jak się ustawia, wybiera z możliwych opcji. A miejsce obok? Skoro URL wpisuje się u góry. Ponawiam pytania. Bo nie uzyskałem jeszcze odpowiedzi drodzy userzy RE: Pytanie dotyczące hitleap i pozycjonowania. - Klin - 05-11-2014 16:56 (05-11-2014 15:37)PakerekChdz napisał(a): Dokładnie Klin, jednak jest tam miejsce, na wpisanie czegoś. Czego? Możesz wybrać żeby jako referer wyświetlało Twoją domenę (zamiast przykładowych opcji z wyboru obok) RE: Pytanie dotyczące hitleap i pozycjonowania. - PakerekChdz - 05-11-2014 17:13 Tak apropo Klin, jeśli byłbyś tak miły i uprzejmy to odpowiedź na moją wiadomość. Bo wczoraj ci wysłałem i najwidoczniej nie czytałeś. : ) RE: Pytanie dotyczące hitleap i pozycjonowania. - Klin - 05-11-2014 17:22 (05-11-2014 17:13)PakerekChdz napisał(a): Tak apropo Klin, jeśli byłbyś tak miły i uprzejmy to odpowiedź na moją wiadomość. Bo wczoraj ci wysłałem i najwidoczniej nie czytałeś. : ) Mam więcej niż 1 nie odpisaną wiadomość. Obiecuje odpisać |