Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. (/Temat-Dziennik-mlodego-zarabiaki-Reaktywacja-w-wiekszym-stylu-100853) |
Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - Killigan - 03-11-2014 20:31 Witam.Mam na imię Adrian,mam 15 lat(prawie 16). Postanowiłem założyć już drugi mój dziennik. Poprzedni gdzieś mi się zapodział(tu prośba do Moderatora lub kogoś innego o zamknięcie poprzedniego).Poprzednim razem zarabiałem gorsze bawiąc się w skracacze oraz klikałem durne reklamy na scamie "PTCircle". Tym razem szukam szczęścia z subami . W dzienniku będe pisał codziennie wieczorem(chyba,że mi coś wypadnie to moge wcześniej) Aktualnie posiadam 3 konta na fb do spamu z tego na 2 zablokowali mi dostęp do pisania na grupach więc teraz na 1 będe spamował. No cóź.. Może coś z tego wyjdzie. 02,03/11/2014 Zarobki z 10/15 zł wzniosły się w góre co jest dla mnie satysfakcją. Tak to wychodzi jakieś 95zł bez 1listopada w którym zarobiłem okolo 24-28zł No to do jutra CEL NA LIPIEC : 450ZŁ . Od czegoś trzeba zacząć . RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - patryk0407 - 03-11-2014 20:40 ładnie No to powodzenia Cóż promujesz że taka ładna konwencja %? RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - EWENEMENT - 03-11-2014 20:40 Życzę powodzenia Może dodaj jakiś cel, to motywuje Długo zajmuje ogarnięcie 3 kont do spamowania ? Sam mam zamiar zabrać się ze suby bo skracacze i zysk 50 zł z miesiąc pracy to troche mało RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - Killigan - 03-11-2014 20:47 Ogólnie to z kontami szybko idzie.Wystarczy jakieś 3 zdjęcia jednej osoby znaleźć i po problemie . Lub mozna kupić ze zdjęciami za jakieś 3zł/szt.Ogólnie suby Ci bardzo polecam . Cel dodałem, jest to 450zł na Lipiec. RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - Kamyfek - 03-11-2014 20:54 na jakim programie jeśli można wiedzieć RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - EWENEMENT - 03-11-2014 20:55 Zawsze mnie ciekawiło jak dodawać się do grup i skąd je brać ? Kiedyś próbowałem to dostałe weryfikacje zdjęciowo na 2 kontach po dodaniu ~30 znajomych i ~5 grup Konta zweryfikowne telefonicznie ? Myślę że ładny cel, ale zawsze można go pobić . Udanego miesiąca RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - Killigan - 03-11-2014 20:58 Dziękuje . Konta zweryfikowane. Co do grup to gdzieś na forum widziałem chyba liste 600'set grup . Jak coś moge Ci je podesłać na PW. RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - poduszka12 - 03-11-2014 21:25 Jakim cudem masz taką konwersję na spamie? RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - Killigan - 04-11-2014 06:38 Znalazłem kilka takich grup i nawet dobrze idzie . Do zobaczenia wieczorem RE: Dziennik młodego zarabiaki - Reaktywacja w większym stylu. - ArekzPolski - 04-11-2014 06:49 wow2 |