Pilnie potrzebna pomoc finansowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pilnie potrzebna pomoc finansowa (/Temat-Pilnie-potrzebna-pomoc-finansowa-100837) |
Pilnie potrzebna pomoc finansowa - Daroslawo - 03-11-2014 16:31 Witam, na forum jestem już dość długo. Część osób może mnie kojarzy z tego lub innego forum. Nigdy nie chciałem nikogo o nic prosić, ale obecna sytuacja mnie do tego zmusza. Otóż: Mieszkam z rodzicami i siostrą w mieszkaniu socjalnym. Mieszkanie ma zadłużenie. Nie udało się spłacać rat w terminie i umowa najmu nie została przedłożona. To oznacza, że jeśli w ciągu najbliższych dni nie zapłacimy zaległości, to zostaniemy wyrzuceni. Tata jest niepełnosprawny, mama chora i pracuje jak tylko zdrowie jej na to pozwala. Potrzebna kwota to 13 000zł! I mamy pare dni na ich zdobycie. I tu moja serdeczna prośba. Jeśli ktoś chciałby pomóc w jakikolwiek sposób, albo wie co z tym zrobić, to zapraszam na PW. Normalnie nie prosiłbym o to, ale już nie mam innych opcji. Wiem, że będą hejty itp ale trudno/ RE: Pilnie potrzebna pomoc finansowa - Szrejter - 03-11-2014 17:09 Znając życie to temat zostanie zamknięty. Co do pomocy to skieruj się do specjalnych instytucji z prośbą o pomoc lub do jakiegoś Pilnie potrzebna pomoc finansowa - surfer0700 - 03-11-2014 17:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |