![]() |
Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa (/Temat-Sprzedam-LP-do-zarabiania-na-subach-ppa-100779) Strony: 1 2 |
Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - ddww - 02-11-2014 19:26 1.Nazwa przedmiotu: Gotowy Landing Page do zarabiania na subskrypcjach lub PPA 2.Opis przedmiotu: Jak w temacie, sprzedam gotowy landing page (strona internetowa) do zarabiania na subskrypcjach lub ppa. Strona jest gotowa do wrzucenia na serwer i rozpoczęcia zarabiania. Nisza LP nie jest może jakoś specjalnie nieznana i z tego co pamiętam była wrzucona tu na forum za darmo, ale ja nie sprzedaję sposobu zarabiania tylko narzędzie które może sporo pomóc w konwersji. Jest to raczej nisza pod gimbów, ale i starsi mogą się skusić ![]() Oddane do recenzji. 4.Kontakt: prywatna wiadomość lub gg 49612799 5.Cena: 30,00 zł, szt. 5 6.Sposób zapłaty za przedmiot: przelew, paypal RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - daniel42na - 02-11-2014 20:44 RECENZJA: Kategoria: hacki do gier Nisza wraz z landing page prezentuje się dobrze, jednak - jak już wspomniałem - nisza z kategorii powszechnie stosowanej tj. hacki do popularnych gier. Nisza jest na czasie, nie jest przestarzała, zarobki zależne będą od naszego promowania jednak potencjał jest duży: ![]() Ważna informacja: Nisza ta była omawiana w jednym z forumowych tematów i jest powszechnie znana, dlatego głównym atutem zakupu będzie zapewne gotowy do użytku landing page. Jest on prosty i przejrzysty, nie posiada efektów JS typu generator, czy progressbary, przycisk przenosi nas na nasz link - mirror PPA. Do korzystania z LP wystarczy podmienić 1 link, konieczne będzie również posiadanie hostingu i domeny gdyż szablonu tego nie wykorzystamy do bloggera. Osobiście cena 50 zł wydaje mi się zbyt wysoka. RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - ddww - 02-11-2014 21:35 Skoro osoba, która na co dzień przerabia zapewne kilka takich ofert pisze że cena jest za duża to pewnie ma rację, dlatego zmniejszam cenę do 30 zł ![]() Na landing page który oferuję można również podpiąć gateway któregoś z serwisu PPA. Dzięki za recenzję RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - Zarobiony_Koles - 03-11-2014 08:46 Tak jak Daniel wspomniał, nisza na forum omawiana, konkurencja można powiedzieć, że średnia. Hack do znanej gry ostatnimi czasami. Moim zdaniem 30 zł to cena adekwatna biorąc pod uwagę przejrzystość i budowę lp. Nisza nadaje się również pod Polskę, ale to wiadome, że zyski niższe. Polecam pod PPA/CPA. Dodatkowy plus, że możliwość tekstu nie wymaga przerabianie grafiki a jedynie plik roboczy. Prosta konfiguracja, podpinasz link i działasz ![]() RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - ddww - 03-11-2014 19:14 Dzięki za opinie. Zostały jeszcze 3 szt. Zachęcam do kupna. RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - ostatniwor - 07-11-2014 21:56 Prosze o jakies screeny z zarobkow. Jestem zainteresowany kupnem ![]() RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - ddww - 23-11-2014 17:01 Dalej aktualne. Osoba, która kupiła ode mnie ten landing napisała mi że wpadło już kilka leadów także zachęcam wszystkich ![]() RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - ddww - 29-11-2014 15:54 Oferta dalej aktualna. Zostały 2 szt. RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - Bot - 29-01-2015 19:50 jaka konwersja? RE: Sprzedam LP do zarabiania na subach/ppa - Skyrimka - 15-04-2015 08:44 Jestem zainteresowany kupnem tylko możesz mi wytłumaczyć na pw w jaki sposób działa taka strona? Jestem świeży w subach. |