Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
SMS Premium - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: SMS Premium (/Temat-SMS-Premium-100727)

SMS Premium - Mad402dox - 02-11-2014 00:33

Tak wiem wiele tego na forum mnóstwo postów oraz wątków na ten temat ale z racji tego że są trochę przedawnienie i prowizję na niektórych serwisach uległy zmianie + doszły nowe strony dlatego założyłem ten nowy wątek Smile

Jaka jest obecnie najlepsza strona z SMS PREMIUM pod względem wysokości prowizji, wypłacalności (w jakim czasie) i kontaktu z administracją i jaki system wypłat stosują Bank/PP /... / ? Smile

Za każdy kom zgodny do wątku przyznaje reputa Smile

RE: SMS Premium - zozols1 - 02-11-2014 09:41

Moim zdaniem freebiz jest całkiem spoko. Stawki 4,5 lub 6 zł, wypłata w przeciągu max 7 dni, a czasami na następny dzień jest. O kontakt też nie ma problemu. Jedyne co to programów nie ma za dużo Tongue
Z tego co wiem to oprócz tego hotcash i eforsa mają ciekawe programy, firesub też, ale ma niskie stawki.

RE: SMS Premium - Zarobiony_Koles - 02-11-2014 09:49

Jeżeli chodzi ci o prędkość wypłacania pieniędzy to zdecydowanie mogą tutaj przytoczyć dwa serwisy: Eforsa.pl oraz Freebiz.pl

Ja bardziej przepadam na freebiz, mi bardziej odpowiadają programy. Są dwie stawki 4.5 oraz 6 zł, oczywiście z możliwością podwyżek, mi podwyższyli już na wszystkich programach co była stawka 4.5 do 6 zł.. Wypłaty realizowane są do 7 dniu, zawsze jest to szybciej.

A co do eforsy, mają do wyboru 5 modeli płatności, w tym subskrypcje sms, która się odnawia. Wypłaty podobnie jak na freebizie, lecz nie wiem jak to teraz wygląda. Parę dni temu zleciłem wypłatę wieczorem a na drugi dzień rano wstaje, zrealizowana..

Wyżej dwa serwisy do subskrypcje SMS oraz eforsa to SMS Premium.

RE: SMS Premium - Ku8s0n - 02-11-2014 13:07

Chodzi ci o stronę PPA z SUB SMS czy o stronę z skupem SMS typu profitsms.pl?

RE: SMS Premium - Mad402dox - 02-11-2014 13:29

(02-11-2014 13:07)Ku8s0n napisał(a):  Chodzi ci o stronę PPA z SUB SMS czy o stronę z skupem SMS typu profitsms.pl?

Chodzi mi o stronę która skupuje SMS, np: Mój znaj wysyła SMS od treści XXXXX na nr YYYYYY i płaci za to ZZ zł+VAT a ja dostaje kasę za takiego SMS, ok 50% wartości SMS, o takie serwisy mi chodzi Smile
Gdzie ktoś wysyła SMS na wskazany nr a ja dostaje za to kasę Smile
Coś typu dotpay tyle że dotpay nie wchodzi w grę Smile

RE: SMS Premium - doniuśś - 05-11-2014 14:24

Takich stron jest wieleeeee. Ze swojej strony polecam cashbill.

SMS Premium - Artinesse - 03-03-2018 12:55

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.