Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM[ Fanpage Erotyczny 7K lajków - dobry pod shorte - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [SPRZEDAM[ Fanpage Erotyczny 7K lajków - dobry pod shorte (/Temat-SPRZEDAM-Fanpage-Erotyczny-7K-lajkow-dobry-pod-shorte-100698)

[SPRZEDAM[ Fanpage Erotyczny 7K lajków - dobry pod shorte - wallendes - 01-11-2014 16:44

1.Nazwa przedmiotu : Fanpage o tematyce erotycznej
2.Opis przedmiotu : Zaczął być rozwijany w okolicach kwietnia i przez cały prawie ten okres ciągle był dodawane zdjęcia.
Zasięg od 1000 do 4000 w zależności od godziny dodania postu itp.
Do 80 lajków pod zdjęciem
Ja, dodająć 2/3 zdjęcia dziennie z linkiem do shorte wyciągałem nieco ponad 100zł miesięcznie więć myślę, że zarobek całkiem ok.
3.Zdjęcia :
4.Kontakt : GG 13599852 (dostepny prawie caly czas)
5.Cena : 70 zł ( do negocjacji )
6.Sposób zapłaty za przedmiot : bank, paypal

RE: [SPRZEDAM[ Fanpage Erotyczny 7K lajków - dobry pod shorte - ~LeXu - 01-11-2014 16:52

Wyślij mi linka na pw.

RE: [SPRZEDAM[ Fanpage Erotyczny 7K lajków - dobry pod shorte - player9 - 01-11-2014 23:50

link

RE: [SPRZEDAM[ Fanpage Erotyczny 7K lajków - dobry pod shorte - asiorek - 02-11-2014 04:07

podrzuć link ,

[SPRZEDAM[ Fanpage Erotyczny 7K lajków - dobry pod shorte - surfer0700 - 02-11-2014 12:04

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.