![]() |
W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? (/Temat-W-jaki-sposob-udostepniacie-swoje-pliki-100689) |
W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? - inwesgroup - 01-11-2014 14:36 Witam. Mam pytanie do osób, które działają na hackach do gier i zarabiają na tym pieniądze. Moje pytanie jest następujące. W jaki sposób udostępniacie swoje pliki, czy : 1. Użytkownik na początku musi wypełnić ankietę aby pobrać plik 2. Działacie na zasadzie hasła, czyli użytkownik pobiera plik z Waszej strony a następnie rozpakowuj go i wypełnia ankietę w celu uzyskania hasła do aplikacji 3. Jeżeli macie inne pomysły proszę o przedstawienie ich tutaj. Chciałbym dowiedzieć się która metoda jest najlepsza i najskuteczniejsza. Przypominam, że chodzi o serwis z hackami do gier. Chyba, że już istnieje tutaj jakiś poradnik wtedy poproszę o link do tematu. RE: W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? - Klin - 01-11-2014 15:34 Możesz także stworzyć aplikację którą wyślesz na darmowy serwer. Klient pobierze plik, otworzy i w pewnej chwili wyskoczy mu informacja że wyszła nowa wersja, oczywiście download będzie z płatnego serwera (ppa). Taki zabieg skutecznie podnosi konwersję (klient widzi aplikację po uruchomieniu i myśli że to zwykły update, jest bardziej skory wypełnić ofertę). RE: W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? - inwesgroup - 01-11-2014 16:38 Rozumiem ![]() Szczerze mówiąc takiej metody jeszcze nie dostałem, ale jeżeli uważasz, że faktycznie może podnieść konwersję to czas najwyższy wypróbować. Jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś pomysły proszę je tutaj napisać. RE: W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? - Klin - 01-11-2014 17:01 (01-11-2014 16:38)inwesgroup napisał(a): Rozumiem Ja nie uważam, ja to wiem ![]() Tak samo zamiast aktualizacji może być brak jakiegoś pliku .dll Oczywiście do pobrania za opłatą RE: W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? - inwesgroup - 01-11-2014 17:34 Z pewnością jesteś bardzo już doświadczoną osobą w kwestii hacków, dlatego zaufam Tobie i dzisiaj zmienię moje działanie i zobazymy jakie będą tego efekty ![]() Dziękuje za radę ![]() RE: W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? - Kaspirek - 03-11-2014 02:39 a ja mam ze placi za pobranie pliku i znow placi za haslo ![]() W jaki sposób udostępniacie swoje pliki ? - Artinesse - 28-02-2018 22:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |