Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! (/Temat-Zakup-na-Allegro-z-Paypal-niska-prowizja-100629) |
Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! - Fajka - 31-10-2014 15:34 Proponuję zakup na Allegro z Paypal tylko dla zaufanych użytkowników forum. Płacisz koszt przedmiotu + wysyłki + niska prowizja (płacąc jako prezent na Paypal), następnie ja robię zakup na wybranej aukcji / aukcjach. Moja prowizja wynosi 2 PLN + 2% wartości transakcji. Pierwszy kontakt przez PW / w temacie, żebym wiedział z kim mam do czynienia, późnej może być GG: 9167319. Tabelka z prowizją (dla łatwiejszej orientacji): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mFZ8J4J4r8jpYmfDMtEYuvowe4RCREbcIBBJtcE3Zs4/edit?usp=sharing RE: Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! - Mad402dox - 01-11-2014 22:40 Ktoś już w ten sposób od (przez) Cb coś zamówił ? Jeśli tak to prosił namiary na Tą osobę (usera) bo był bym zainteresowany, często potrzebuje coś z allegro a sam nie chce się w to bawić Jeśli nie to niestety RE: Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! - Fajka - 02-11-2014 10:41 Dawniej KrisBarca_92 kupował często w ten sposób (chyba to on, nie mam już PW). Poza tym zapłaciłem 35$ za elitę, nie chcę tego stracić Poza tym kiedyś wymieniałem tu, całkiem spore czasami, hajsy. RE: Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! - szczygielek - 02-11-2014 10:59 (01-11-2014 22:40)Mad402dox napisał(a): Ktoś już w ten sposób od (przez) Cb coś zamówił ? Fajka zaufany człowiek robiłem kilka wymian chyba z Tobą RE: Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! - Mad402dox - 04-11-2014 10:55 (02-11-2014 10:41)Fajka napisał(a): Dawniej KrisBarca_92 kupował często w ten sposób (chyba to on, nie mam już PW). Poza tym zapłaciłem 35$ za elitę, nie chcę tego stracić Poza tym kiedyś wymieniałem tu, całkiem spore czasami, hajsy. A no faktycznie [$], sory nie zwróciłem uwagi No to zmieni postać rzeczy, jakoś się dogadamy, narazie nic nie potrzebuje ale niedługo będę potrzebował więc się odezwę w niedługim czasie RE: Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! - lovely - 06-12-2014 01:58 potrzbuje paypal Zakup na Allegro z Paypal - niska prowizja! - Klin - 08-01-2015 18:53 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |