DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] (/Temat-DarkWarez-pl-Super-Konto-na-portalu-Tylko-Allegro-100571) |
DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - logitech5 - 30-10-2014 14:45 1.Nazwa przedmiotu : Konto na portalu darkwarez.pl 2.Opis przedmiotu : Witam. To mój pierwszy post. Oferuję swoje osobiste konto, które nigdy nie było w innych rękach na stronie warezowej - http://www.darkwarez.pl Dużo informacji tu nie napiszę z racji bezpieczeństwa konta. Ale powiedzieć mogę m.in: - 30.000-50.000 postów w tym przedziale - Posiada dużo poziomów konta i wykupione specjalne rangi (w zasadzie trzy, więcej na GG) - Dużo pochwał, nie karany = brak ostrzeżeń - Na forum bardzo długo, bo aż ponad 2,000 dni 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : Gadu-Gadu 51922739 5.Cena : 100 PLN 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew Więcej informacji udzięlę na Gadu-Gadu. Transakcja w 100% BEZPIECZNA, bo będzie przeprowadzona na życzenie osoby kupującej wystawiona na ALLEGRO.pl Kwota (w konto włożyłem 3x więcej pieniędzy, czasu oraz pracy także proszę to uszanować) RE: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - MistrzZbrodni - 30-10-2014 15:45 Skoro w konto włożyłeś "3x więcej pieniędzy, czasu oraz pracy" to czemu sprzedajesz za cenę 3x niższą? RE: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - Karpik - 31-10-2014 09:27 Bo jest już mu może niepotrzebne? Może nie zajmuje się już PPD, więc wystarczy mu zwykłe konto do pobierania, a nie konto, które musi mieć wiarygodność dla użytkowników. RE: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - logitech5 - 31-10-2014 09:56 (30-10-2014 15:45)MistrzZbrodni napisał(a): Skoro w konto włożyłeś "3x więcej pieniędzy, czasu oraz pracy" to czemu sprzedajesz za cenę 3x niższą? A kto mi zapłaci 300zł za konto? To ludzie wolą założyć "swoje" i sami włożyć tą kase. Sprzedaje bo już nie jest mi potrzebne, leży i się kurzy. Transakcja nie jest robiona na hop, nikt nikogo nie oszuka bo wystawię na allegro, gdzie są moje dane. RE: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - BloNdyN - 31-10-2014 12:37 Na allegro tez mozna ojebac za przeproszeniem. Co z tego ze dane skoro: Mozesz zmienic, nadz konto kradzione/kupione? Byly tu chyba 2 przypadki jak dobrze pamietam co oszukali poprzez allegro... Allegro to nie jest zabezpieczenie wg mnie.. RE: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - logitech5 - 31-10-2014 15:29 (31-10-2014 12:37)BloNdyN napisał(a): Na allegro tez mozna ojebac za przeproszeniem. Co z tego ze dane skoro: Straszne, szok. Jak kupujący będzie robił przelew na konto za kupiony towar to konto bankowe też kradzione z kontem allegro? RE: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - logitech5 - 02-11-2014 19:30 AKTUALNE, zapraszam. RE: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - BloNdyN - 02-11-2014 20:41 Podbijanie tematu raz na 7 dni.. RE: DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - logitech5 - 06-11-2014 13:28 Nowa CENA: 50zł tylko do KOŃCA TEGO TYGODNIA !!!!! DarkWarez.pl - Super Konto na portalu [Tylko Allegro] - surfer0700 - 07-12-2014 16:51 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |