Płatność faktury online. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Płatność faktury online. (/Temat-Platnosc-faktury-online-100531) |
Płatność faktury online. - ~LeXu - 29-10-2014 18:30 Witam, ostatnio wziąłem telefon z abonamentem w orange oraz zażyczyłem sobie żeby przysyłano mi e-faktury wszystko ok. Mogę drukować ale czy dało by radę zapłacić to przez jakiś przelew online np. z paypala? * zły dział, moderatorze przenieś. RE: Płatność faktury online. - 9Jarek9 - 29-10-2014 18:39 Przelewem na pewno jakoś można zapłacić, ale raczej nie przez Paypala. RE: Płatność faktury online. - marcel_kk - 29-10-2014 18:40 @[~LeXu] Z konta PayPal nie zapłacisz, jedynie z konta bankowego. Płatność faktury online. - Admin - 29-10-2014 23:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |