![]() |
[SZUKAM] Bota do landofbitcoin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SZUKAM] Bota do landofbitcoin (/Temat-SZUKAM-Bota-do-landofbitcoin-100503) |
[SZUKAM] Bota do landofbitcoin - Watoga - 29-10-2014 09:50 Witam. Jak w temacie poszukuję bota do landofbitcoin, który zautomatyzowałby powtarzające się tam czynności czyli: *wklepanie adresu micowallet/portfela btc *przepisanie capatchy *klikniecie "odbior/claim reward" *przerzucenie na nastepna strone. Jest wg. coś takiego? A może ktoś się podejmuje go wykonać? Jak sie zdenerwuje sam bede probowal robic ale jestem zieloniutki... RE: [SZUKAM] Bota do landofbitcoin - olekn1 - 23-11-2014 21:30 Ja bym chętnie zrobił takiego bota (wszystko by śmigało w tle itp.), tylko, że nie wiem, czy da się obejść Solve Media :c, może ktoś jest obeznany w tym temacie? PS. Jak nie aktualne to sorry za odkop ![]() RE: [SZUKAM] Bota do landofbitcoin - sitnicki - 23-11-2014 23:15 Popatrz na to w ten sposób. Landofbitcoin to nic innego jak zbiór faucetów odpalanych kolejno w ramce (ukryty reflink). Masz tam takie za które płacą 30, 50, 100 itd satoshi. Można wybrać najlepiej płatne, z największym zyskiem za przepisanie kodu captcha. Skleić kilka skryptów i będzie po kolei ![]() Tu są moje makra/booty, jeśli potrzebujesz jakiegoś do BTC to pisz. http://zarabiam.com/Temat-Kilka-Botow-z-obsluga-Captha-101679 RE: [SZUKAM] Bota do landofbitcoin - olekn1 - 24-11-2014 15:43 (23-11-2014 23:15)sitnicki napisał(a): Popatrz na to w ten sposób. Raczej zrobię to w c# niż w przglądarce. PS. Co wy na to, żebym założył temat, bede w nim informowal o postepach w pracy bota, a wy mi bedziecie podrzucac dobre faucety i je bede dodawal? (Tylko bede robic tego bota tylko w weekendy) RE: [SZUKAM] Bota do landofbitcoin - Kago56 - 08-12-2014 16:27 Są jakieś postępy już?? ![]() [SZUKAM] Bota do landofbitcoin - Hybrid1990 - 20-11-2020 12:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |