Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak założyć swój kranik BTC? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372)
+---- Wątek: Jak założyć swój kranik BTC? (/Temat-Jak-zalozyc-swoj-kranik-BTC-100410)

Strony: 1 2

Jak założyć swój kranik BTC? - Watoga - 27-10-2014 13:19

Zastanawiam się jak założyć swój kranik z btc?
Czego potrzeba itd?

Jak na nim zarobić?
Czy to się opłaca?

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - xardas1020 - 27-10-2014 13:25

patrząc na wszystkie kraniki to zarobek z reklam i capchta

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - Watoga - 27-10-2014 13:44

Domyślam się ;-)
Ale ciekawi mnie jak założyć.
Czy trzeba mieć np. działalność?

Czy są to jakieś możliwe zarobki itp.
Może ma ktoś swój kranik?

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - aero2 - 27-10-2014 14:55

https://www.microwallet.org/api

Masz darmowy skrypt.

Masz dwie captche solvemedia i recaptcha do wyboru.

Nie wiem która płaci i za ile, nigdzie nie widzę o tym informacji.

microwallet żeby płatności działały na stronie musi przysłać ci API zlecasz prośbę.

Sam zleciłem, bo mam fajną polską domenę, ale nie przysyłają API a bez tego ani rusz.

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - Watoga - 27-10-2014 17:00

Dzięki Tongue
Niby wszystko opisane.. Ale w tych kodach to głupieje. Jakby psu kazać pasjansa układać ;/

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - patryk006 - 27-10-2014 18:47

Solvemedia płaci podobno ale to są pewnie groszowe sprawy, chociaż przy takiej liczbie może być tego trochę, zamierzam niedługo pewnie zacząć używać to może powiem coś więcej, na pewno na dzień dobry doczytałem się że trzeba trochę papierków im wysłać (no i tutaj nie wiem czy nie będą wymagać firmy)

Co do reklam to nie wymagane jest mieć firmy ale już rozliczanie się z zarobku to inna sprawa (wysyłanie co miesiąc zaliczki).

Podstawa to jak nie znasz się nic na php to odradzam ponieważ z pierwszym lepszym problemem sobie nie poradzisz.

Co do zarobków to zależy jak bardzo będzie popularny, wiadomo aby zebrać więcej userów musisz płacić więcej co wiąże się z mniejszymi zarobkami dla ciebie więc trzeba znaleźć odpowiednią granicę

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - twnt22 - 28-10-2014 14:16

W tym przypadku jest potrzebny też kapitał startowy?

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - Stalmer - 28-10-2014 14:33

No pewnie jakieś grosze na domene, hosting + na jakąś część bitcoina by mieć z czego wypłacać.

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - twnt22 - 28-10-2014 16:00

Ale np. pod microwallet jak działa wypłata z fauceta? Faucet daje drobne BTC czy jak?

RE: Jak założyć swój kranik BTC? - twnt22 - 28-10-2014 17:52

Mam jeszcze jedno pytanie, co z tą działalnością? Czy jest ona wymagana?