Problem z hostingiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Problem z hostingiem (/Temat-Problem-z-hostingiem-100407) |
Problem z hostingiem - karol9919 - 27-10-2014 10:59 Witajcie. Mam nowy hosting kupiony z miesiąc temu. I napotkałem wielki błąd [?]. Otóż hosting to mintshost.pl. Przedtem wszystko działało, wszystko fajnie, a teraz gdy wchodzę na stronę wyskakuje: This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. w tłumaczeniu na nasze: To konto zostało zawieszone. Każda domena została nadużywana lub sprzedawcy zabrakło środków. Nie wiem o co chodzi. Środki są, bo aktywna domena jest do grudnia, sprawdzałem. Do panelu użytkownika na stronie mintshost mogę się zalogować, ale nie można włączyć ani strony ani nie mogę się zalogować na administratora wp. Proszę o pomoc! RE: Problem z hostingiem - Juhas - 27-10-2014 12:59 Napisz do nich, masz live chat RE: Problem z hostingiem - linoskoczek - 27-10-2014 18:54 Na LiveChacie nic nie pomogą w takiej sprawie. Pisz ticketa od razu. RE: Problem z hostingiem - karol9919 - 28-10-2014 12:53 Pisałem na livechacie ale babka nieogarnięta nic nie wiedziała. Napisałem zgłoszenie techniczne i moja strona nadmiernie obciążała cały serwer i wysłała atak który zdestabilizował cały serwer.. ataki No i co tu zrobić? Zablokowali mi stronę i nie mogę nic zrobić. Zapłaciłem a tu takie coś.. |