Nowy dziennik by Arkadio - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy dziennik by Arkadio (/Temat-Nowy-dziennik-by-Arkadio-100373) |
Nowy dziennik by Arkadio - Arkadio1994 - 26-10-2014 18:06 Witam wszystkich!
Postanowiłem z powrotem wrócić do zarabiania w sieci, jednak tym razem z jakimś ciekawszym efektem niż ostatnio
Na początek może zacznę od tego na czym będę zarabiać: -Sejfik -Paidverts -Kubigo -skracacz (bc.vc) -Aplikacje mobilne Cóż, co chciałbym osiągnąć? -Szczerze mówiąc, nie wiem sam, nie mam konkretnego celu, konkretnej sumy pieniędzy, Chciałbym po prostu coś zarobić. Może na początek 100zł w listopadzie. Niech to będzie cel, by na koncie na pp pojawiła się suma 100zł. Każdy się tu przedstawia, pisze coś o sobie, może i ja coś napiszę.
Mam na imię Arek, 20 lat, pochodzę z małego miasteczka niedaleko Płocka. W październiku zacząłem studia w Płocku, pierwszy rok, studia stacjonarne, Kierunek Informatyka Specjalność Programowanie i bazy danych. Cóż to by było chyba na tyle Cel: 100zł Na koncie: 23zł Do wypłacenia (około): 25zł RE: Nowy dziennik by Arkadio - Lami - 26-10-2014 18:08 A na czym dotychczas zarabiałeś i ile? RE: Nowy dziennik by Arkadio - Arkadio1994 - 26-10-2014 18:09 Niewiele, te 23zł w sumie tylko, które pochodzi z Kubigo i facebooka (lajki itp) RE: Nowy dziennik by Arkadio - regina.retina - 27-10-2014 10:21 Sprzedawałeś profile? RE: Nowy dziennik by Arkadio - xardas1020 - 27-10-2014 12:03 powodzenia i wytrwałości życzę Nowy dziennik by Arkadio - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |