[Sprzedane] Sprzedam domenę, hosting, fanpage(5k like) oraz konto firecash (PPA) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedane] Sprzedam domenę, hosting, fanpage(5k like) oraz konto firecash (PPA) (/Temat-Sprzedane-Sprzedam-domene-hosting-fanpage-5k-like-oraz-konto-firecash-PPA-100367) |
[Sprzedane] Sprzedam domenę, hosting, fanpage(5k like) oraz konto firecash (PPA) - Monster980 - 26-10-2014 17:11 1.Nazwa przedmiotu : Domena, hosting, fanpage(5k like) pod zarabianie na PPA oraz konto firecash 2.Opis przedmiotu : Witam, mam do sprzedania domenę(ważność do 2015-08-18 i hosting(ważność: 2015/02/18), zawiera około 35 postów do nie których wystarczy tylko promocja na yt i zyski będą Do tego dołączam konto firecash, abyś nie musiał się męczyć ze zmienianiem linków do pobrania. Nad blogiem pracowałem przeszło trzy miesiące, teraz zapewnia zyski przy minimalnym nakładzie pracy. Dotychczas zarobiłem 100$, ale dzięki systematycznej pracy zyski się zwiększają co miesiąc! Jeśli kupisz blog a nie wiesz jak go rozwijać napisz, wszystko Ci wyjaśnię Gratisowo dołączam wzór w Visual Basic, żebyś nie męczył się z tworzeniem hacków wystarczy tylko podmienić nazwy, obrazki. PS. Do tego dołączam fanpage z nazwą domeny ma 5k like, umieszczam tam posty ze strony dla wiarygodności. Fanpage oczywiście podłączony do strony 3.Zdjęcia : Zarobki w tym oraz poprzednim miesiącu (w tym od 17.10.14r. nic nie robiłem. Tak wynik byłby więszy: Ruch na stronie(ruch spada, ale nie będzie problemów z jego podwyższeniem): [/b] 4.Kontakt : PW(zaglądam codziennie, przeważnie wieczorem) 5.Cena : 180zł, jeśli zdecydujesz się na zakup do końca miesiąca 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Bank, jeśli inne propozycje zapraszam PW [Sprzedane] Sprzedam domenę, hosting, fanpage(5k like) oraz konto firecash (PPA) - surfer0700 - 07-12-2014 16:50 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |