Nabijanie Like - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nabijanie Like (/Temat-Nabijanie-Like-100308) |
Nabijanie Like - sheko12 - 25-10-2014 22:43 Witajcie, Polecicie mi coś w miare skutecznego do nabijania fake Like Fanpejdża? AddmeFast się wypalił, kiedyś nabijałem po kilka set w godzine, teraz nawet 5 ciężko idzie złapać..... LikePlus też jakaś troche dziura. RE: Nabijanie Like - Zartrom - 26-10-2014 13:39 Jest masa tematów o tym i wystarczy poszukać na forum. Ale jak już piszę... Jeszcze autosurfon.pl / zarabiara.pl / fancop.pl RE: Nabijanie Like - dsfhaf - 26-10-2014 14:19 konto na fb i masowe zapraszanie do polubienia FP. Ewentualnie jakiś spam po grupach // wiem ze mialo byc fake ale chyba lepiej real Nabijanie Like - Admin - 29-10-2014 23:51 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |