Pytanie odnośnie PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytanie odnośnie PPI (/Temat-Pytanie-odnosnie-PPI-100291) |
Pytanie odnośnie PPI - yoshimura - 25-10-2014 17:08 Witam Macie sposób jak promować linki z perinstallbucks.com niedawno zacząłem ale dośc słabo mi idzie a nie zadowalają mnie zarobki 0,40$ na dzień znacie jakąś sprawdzoną niszę podajcie bede wdzięczny . Daję Reputy Odp: Pytanie odnośnie PPI - Damkofr - 25-10-2014 18:45 najlepiej wrzucać hacki na yt. wejdz w dział poradników tam Klin podawał nazwy hackow. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Pytanie odnośnie PPI - yoshimura - 25-10-2014 22:41 dzieki Damkofr otrzymujesz reputa ode mnie ale czekam jeszcze na wiecej pozdrawiam RE: Pytanie odnośnie PPI - full2000 - 13-11-2014 18:22 Pytanie nie w tym dziale bo powinno raczej zostać zadane w dziale PPI... Jakkolwiek, poradnik to to nie jest Tutaj masz metody do zarabiania na PPI http://zarabiam.com/Temat-mini-Poradnik-PPI-Pay-Per-Installs-101406 RE: Pytanie odnośnie PPI - cheats - 13-11-2014 19:40 To jest właśnie kwintesencja zarabiania. Liczy się pomysł, nikt ci niszy nie zdradzi. Wyłącz FB, włacz motywująca muzykę, weź kartkę i zrób mapę myśli, i zapisuj jakiekolwiek pomysły ci przyjdą związane z zarabianiem Godzinka wytrwałości i już masz 10 nisz. Sprawdzasz je później i nagle okazuje się, że 8 na 10 już jest, więc masz dwa nowe pomysły Zresztą jak sam napisałeś "Dopiero zaczynam i dość słabo mi idzie" - otóż to. Dopiero zaczynasz ! Poświęć na to więcej czasu! RE: Pytanie odnośnie PPI - GGG205 - 15-11-2014 00:23 A więc jest kilka możliwości: 1.Landing Pages 2.Blog z hackami 3.Spam 4.Filmy na yt Są to sposoby, z który korzystam, a sam zaczynam to mam już z tego jakieś ~3$. Jeżeli dobrze ogarniasz angielski i umiesz wkręcić kogoś to dobrze na tym wyjdziesz. RE: Pytanie odnośnie PPI - Dzonyy - 15-11-2014 07:16 Najlepiej chyba spisują się filmiki na YT. Wystarczy je wypozycjonować i leady lecą RE: Pytanie odnośnie PPI - stormpkp - 08-12-2014 23:16 ja tam na blogach cisne nie jest źle tutaj masz film mojego autorstwa o zarbianiu na ppi polecam się jak co Pytanie odnośnie PPI - surfer0700 - 02-01-2015 08:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |