Sprawdzenie pisowni - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Sprawdzenie pisowni (/Temat-Sprawdzenie-pisowni-10025) |
Sprawdzenie pisowni - Gumowy - 09-07-2010 15:42 Mógłby ktoś sprawdzic czy dobrze napisałem? Cytat:Hi Kathy! :sleepy: RE: Sprawdzenie pisowni - Zythus - 09-07-2010 15:51 Cytat:Hi Kathy! RE: Sprawdzenie pisowni - Miu - 09-07-2010 15:58 Cytat:Will on Early Bird Redemption PayPal be available? cos mi w tym zdaniu nie pasuje ;p dokładniej dodałbym cos po tym Payapal,np "PayPal prizes"? Pozatym wg.mnie spoko RE: Sprawdzenie pisowni - Zythus - 11-07-2010 07:52 @up A u mnie? "Paypal will be available in Early Bird Redemption?" Prosze o odpowiedź mój mistrzu. RE: Sprawdzenie pisowni - Yanke$ - 11-07-2010 08:25 Cytat:Hi Kathy! Cytat:Hi Kathy ! RE: Sprawdzenie pisowni - Zythus - 12-07-2010 15:35 Cytat:What with prices ? Will they rise in price ?śmieszne Cytat:I hope you'll answer on all this questiona może, Cytat:I hope you'll answer all of these questions? Ale gratki za chęci RE: Sprawdzenie pisowni - Yanke$ - 12-07-2010 17:15 'Zythus napisał(a):Ty jesteś śmieszny rise in price to jest sformuowanie 'podrożeć', może to wygląda śmiesznie, ale przynajmniej poprawnie;Cytat:What with prices ? Will they rise in price?śmieszne Cytat:I hope you'll answer on all this questionOj mój błąd, ale jeżeli poprawimy this -> these Cytat:I hope you'll answer on all these questionwyjdzie na to samo RE: Sprawdzenie pisowni - Zythus - 13-07-2010 07:28 No wyjdzie wyjdzie Ale poprawnie do końca powinno być "może to wygląda śmiesznie, ale przynajmniej poprawnie;" dokładnie Ale.. ty napisałeś po dokładniejszym przetłumaczeniu.. "What with prices ? Will they rise in price ?" Co z cenami? Czy będą wyższe w cenach? xD A to trochę śmiesznie brzmi. bardziej pasowałoby "What with priZes ? Will they rise in price ?" Co oznacza Co z nagrodami? Czy podrożeją <- wg. ciebie |