![]() |
Nisza/Sposób - Dobre pieniądze - dożywotnia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nisza/Sposób - Dobre pieniądze - dożywotnia (/Temat-Nisza-Sposob-Dobre-pieniadze-dozywotnia-100181) |
Nisza/Sposób - Dobre pieniądze - dożywotnia - cassh23 - 24-10-2014 09:18 1.Nazwa przedmiotu : Nisza/Sposób - Dobre pieniądze - dożywotnia 2.Opis przedmiotu : Sprzedam swój sposób/swoją nisze na której zarabiałem przez ostatnie 9 miesięcy. Nisze stawiamy na darmowym blogu. Nie pozycjonujemy, wrzucamy linki z reklamą na pewne strony. Zainteresowanie to około 10 tyś wejść miesięcznie na niszę. Jest to średnia z 9 miesięcy. Suche fakty i statystyki: ![]() ![]() ![]() Nisza nie jest czasochłonna, nie trzeba siedzieć godzinami dzień w dzień, ja poświęcałem jej co 2 dzień jakąś godzinę-dwie. To nie jest nisza na której zarobisz 500 tyś żeby sobie kupić taki samochód jak Kiljan. ![]() ![]() Można z niej wycisnąć więcej, większy nakład pracy = większe zarobki. 3 sztuki, nisze wyśle do recenzji. Konkurencyjność była jest i będzie lecz nie wpływa ona w duży stopniu na zarobek. Nisza nigdy się nie wypali. Nie ma rezerwacji, pytania jedynie na PW. Jeżeli recenzja nie dojedzie na czas i zdążę sprzedać 3 sztuki zamykam sprzedaż. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : Pierwsza sztuka 100, Druga sztuka 120, Trzecia sztuka 150 6.Sposób zapłaty za przedmiot : co kto lubi , przelew, pp, RE: Nisza/Sposób - Dobre pieniądze - dożywotnia - cassh23 - 24-10-2014 13:51 Pierwsza sztuka sprzedana. Vex-owi (jak się zapozna może doda opinie) Zostały 2 sztuki. Nisza/Sposób - Dobre pieniądze - dożywotnia - daniel42na - 24-10-2014 13:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |