Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! (/Temat-Weryfikacja-zdjeciowa-a-dowod-100179)

Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! - Szaman1644 - 24-10-2014 07:08

Czy komuś to się już przytrafiło? Proszę mnie o zweryfikowanie konta poprzez rozpoznanie kto jest na zdjęciu. Oczywiście standard. Jednak po wykonaniu zadania, pojawia mi się informacja z prośbą przesłania dowodu. Czy jeżeli wypełniłbym 100% prawidłowo weryfikacje zdjęciową to nie pokaże mi się weryfikacja dowodu? Czy też moje konto jest już spisane na straty?

RE: Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! - Kickster - 24-10-2014 09:10

Nieraz jest tak nawet jak poprawnie przejdziesz zdjeciowa. Raczej juz po koncie bo osobiscie nie spotkalem sie z nikim kto by lewy dowod wysylal etc

Odp: Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! - Lami - 24-10-2014 09:19

Była na forum osoba, która coś radziła w takim przypadku, ale musiałbyś przegrzebać posty do miesiąca wstecz.

RE: Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! - lucy - 24-10-2014 12:38

sprobuj weryfikacja zdjeciowa tylko pamietaj ze tam jest czas
im szybciej wykonasz to tym oni sie nie dowala
a z tym dowodem to juz naprawde jakbys tam cos narobil
ale moim zdaniem oni nie moga żądać dowodu ja nawet palom bym nie dala dowodu
a co dopiero wyslac gdzies

RE: Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! - BloNdyN - 24-10-2014 13:53

(24-10-2014 12:38)lucy napisał(a):  ja nawet palom bym nie dala dowodu
a co dopiero wyslac gdzies

Chciałbym zobaczyć jak gimb czy moze osoba dorosla (nie wiem ile masz lat - pisze z tel nie bd sprawdzal) nie daje dowodu "palom" jak to napisalas, jezeli chcą cie spisać, lub coś innego Smile)

A co do tematu:
Nie wysylaj nawet lewego dodowodu.. Sam probowalem i blokneki konto calkiem.. A jak wyslalem to nie sa dane cos tam nie zgdzaja sie...

RE: Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! - Szaman1644 - 24-10-2014 14:04

No dobra, ale czy ktoś już tak miał, że po weryfikacji wyskoczyła prośba o dowód. Czy jeżeli wykonam werf. zdjęciową w 100% dobrze to czy ominie mnie weryfikacja dowodem czy konto do wyrzucenia i się nie trudzić Big Grin

RE: Weryfikacja zdjęciowa, a dowód!!! - lucy - 24-10-2014 14:45

tak przydarzylo

[Obrazek: pv181_facebbok.jpg]

jest opcja nie ma dowodu ale czy to cos da to nie wiem