Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Spamowanie na GG. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Spamowanie na GG. (/Temat-Spamowanie-na-GG-100171)

Spamowanie na GG. - gruczar - 23-10-2014 21:20

Czy ktoś z Was spamuje na GG?

Jak skuteczne jest używanie bota do odpowiadania napaleńcom z konta na dane dziewczyny w katalogu GG? Chodzi mi o skuteczność w stosunku ilość_piszących_napaleńców:ilość_wejść_w_linka, a nie o ilość leadów (w przypadku subów i CPA).

RE: Spamowanie na GG. - Klin - 23-10-2014 21:27

Nie dzialalem w ten sposob. Jednakze mam bota postawionego na serwerze ktory zawsze odpowiada live. Mam zdefiniowane pytania + konkretna odpowiedz na konkretne pytanie

RE: Spamowanie na GG. - Karpik - 23-10-2014 22:24

Próbowałem właśnie tej metody wczoraj na GG poprzez 'losuj partnera'. Konwersja bardzo słaba, po kilku godzinach wpadł 1 lead.

RE: Spamowanie na GG. - MaLiN - 24-10-2014 02:19

Spamowanie na gg było dobre kilka lat temu. Teraz komunikator jest już coraz bardziej rzadziej używany, w szczególności gdy pojawił się Facebook i tego typu portale społecznościowe.

Spamowanie na GG. - Scoobyx - 25-10-2014 11:43

Ostatnio ktoś do mnie na skype napisał, podając się za dziewczynę i podał jakiś link. Tak więc na Skypie też można działać. Wink

RE: Spamowanie na GG. - wallendes - 29-10-2014 15:47

Przez godzine spamu do około 400 osób wysłałem link - wbiło 10 osób 0 leadów, ale gdyby tak odpalić bota + z 10 kont gg to wejsc by bylo o wiele wiecej :>

RE: Spamowanie na GG. - Profice - 30-10-2014 21:01

Zawsze można spróbować na międzynarodowych komunikatorach, Skype jest tu świetnym przykładem, może ICQ jeszcze.

RE: Spamowanie na GG. - osinex - 30-10-2014 23:32

Zrobienie w miare dobrego bota do obcokrajowych komunikatorów to bardzo pracochłonna rzecz?