freesweet.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: freesweet.pl (/Temat-freesweet-pl-10015) |
freesweet.pl - lukas_91 - 09-07-2010 12:56 Chciałbym Wam polecić stronę FreeSweetSite.pl. Jest to strona na której zbieramy punkty poprzez: -wypełnianie ofert znajdujących się na stronie -zapraszanie znajomych -wypełnianie ankiet. Na start dostajemy 100 punktów, które już nam wystarczają na darmową paczkę Chewits! Do wyboru jest wiele innych słodyczy: batoniki, cukierki, lizaki, żelki, gumy i wiele innych! Aby się zarejestrować wystarczy wybrać kraj: Poland i wpisać swój e-mail. Sami zobaczcie resztę: Free Sweet Szczerze zachęcam do założenia tam konta. RE: freesweet.pl - Crasher - 10-07-2010 08:41 Nie spamuj tematami, założyłeś już trzeci ten sam. Jednym słowem to shit, nie wiem po co zbierasz znajomych jak i tak nie zamówisz, nawet jak będziesz miał to 1000 pkt, w regulaminie pisze wyraźnie że do zamówienia trzeba minimum zdobyć pkt u 3 SPONSORÓW. Co oznacza że tamte sposoby są płatne, ludzie nie wszystko co mówią że za darmo to jest na prawdę za darmo. Uwierzcie polakowi. Pozdrawiam RE: freesweet.pl - lukas_91 - 10-07-2010 09:08 jakie pkt u jakich sponsorow?? nie wiem o czym mowisz ... strona jest calkowicie za darmo.. RE: freesweet.pl - Elhi4rd - 10-07-2010 10:19 Właśnie że się mylisz lukasie.Strona jest płatna, dokładnie jak reszta freesweets i np. freebiejebies (Nawet nie wiem jak TO się pisze ^^). RE: freesweet.pl - lukas_91 - 10-07-2010 10:37 a za co tam sie niby placi? |