Narzędzia są ale roboty nie ma-współpraca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Narzędzia są ale roboty nie ma-współpraca (/Temat-Narzedzia-sa-ale-roboty-nie-ma-wspolpraca-100116) |
Narzędzia są ale roboty nie ma-współpraca - Branzolek - 22-10-2014 22:08 Cześć Szukam kogoś kto podsunął by mi pomysł na zarobek. Tzn nie chce na tacy mieć wyłożonego sposobu na miliony ale coś nakierować podpowiedzieć bądź nawiązać współpracę. Chodzi o Sub sms. Tak jak ująłem to wyżej narzędzia są ale pracy nie ma tzn: -posiadam pokaźną liczbę kont na fb liczba 4 cyfrowa. ~na każdym minimum 200 realnych polskich znajomych. -oraz Post shouldera czy jak to tam się pisze-Pełną Wersje Tylko proszę mi nie pisać o spamie po grupach i innych pierdołach bo ja nie z tej ligi. Z subów wyciągnałem sporo ale i na mnie przyszedł czas że wszystko się wypaliło Jakieś propozycje? Zapraszam do dyskusji a zarazem prosze o pomoc RE: Narzędzia są ale roboty nie ma-współpraca - Klin - 23-10-2014 05:16 Scrapuj uzytkownikow FB pod konkretny target. Np mezczyzni z USA niezonaci Gdy bedziesz mial juz ich liste ID - email, utworz kampanie reklamowa na FB z okreslona publicznoscia. Dodajesz tam swoich potencjalnych klientow. Reklamujesz np z CPA serwis randkowy, dostajesz leada za rejestracje. Konwersja naprawde spora z racji iz masz liste samotnych mezczyzn czyli swoj konkretny target. Badz kreatywny, wymysl cos wlasnego RE: Narzędzia są ale roboty nie ma-współpraca - Branzolek - 23-10-2014 13:23 Dzięki za odpowiedź Wezmę twoją opinie pod uwagę. Czuje że jestem blisko ;D RE: Narzędzia są ale roboty nie ma-współpraca - Klin - 23-10-2014 21:31 (23-10-2014 13:23)Branzolek napisał(a): Dzięki za odpowiedź Ciesze sie, w stosownym czasie pochwal sie wynikami RE: Narzędzia są ale roboty nie ma-współpraca - Branzolek - 24-10-2014 02:03 Powiedz mi tylko jak konkretnie zrobic te promocje? FB daje nam możliwość wyboru zonaty/nie zonaty ? RE: Narzędzia są ale roboty nie ma-współpraca - Internetowy$ - 30-10-2014 08:39 (24-10-2014 02:03)Branzolek napisał(a): Powiedz mi tylko jak konkretnie zrobic te promocje? FB daje nam możliwość wyboru zonaty/nie zonaty ? Nie, tak jak napisał Klin musisz mieć ich ID, najlepiej szukaj grup (Samotni,poznam, bla bla)Następnie robiąc kampanie bodajże wgrywasz listę wszystkich ID i tylko do tych osób leci reklama. |