![]() |
[Rozwiązane]PayPal - pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]PayPal - pytanie (/Temat-Rozwiazane-PayPal-pytanie-10009) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]PayPal - pytanie - Friktus - 09-07-2010 10:52 1. Czy jak będę zamieniał kasę z dolarów na polskie złotówki to zamieni się to zgodnie z walutami co są np. na Onet.pl ? 2. Czy jak przeleje pieniążki to od razu przyjdą na moje konto bankowe ? 3. PayPal pobiera jakieś opłaty za przelanie pieniędzy ? Zamierzam mniej niż 500 zł przelać. 4. Kiedy przyjdą moje pieniądze z wygranego restocku wczorajszego ? Z góry dzienki za odp. + polęcą każdemu RE: PayPal - pytanie - Crasher - 09-07-2010 11:01 1. Paypal ma swój przelicznik 2. Nie od razu czekasz do 21 dni roboczych, tak w regulaminie jest mogą od razu a mogą za 2 tyg. 3. Tak pobierane są opłaty, jak ja wypłacałem 250 zł to dostałem tylko 217 nie wiem jak to naliczane. 4. Nie wiem ![]() 5. Lepiej żeby e-mail z lockerz i z paypal się pokrywały, bo do przelewu paypal niezbędny jest e-mail ![]() ![]() RE: PayPal - pytanie - Friktus - 09-07-2010 11:17 Gdzie sprawdzić waluty zgodne z paypal ? Muszę poddać się weryfikacji konta bankowego z paypal ? RE: PayPal - pytanie - Sergio - 09-07-2010 11:40 - do usunięcia sory RE: PayPal - pytanie - Friktus - 09-07-2010 12:11 Ile muszę jeszcze czekać na odpowiedź ? RE: PayPal - pytanie - pawel200388 - 09-07-2010 12:15 Jesteś zarejestrowany? W takim razie zgodziłeś się i przeczytałeś regulamin ![]() ![]() ![]() RE: PayPal - pytanie - Friktus - 09-07-2010 13:01 Jakie to są limity ? RE: PayPal - pytanie - pawel200388 - 09-07-2010 13:25 Akceptowałeś umowę, podpisałeś ją, POWINIENEŚ wiedzieć. Nie czytaj dalej regulaminów serwisów to się wpakujesz w kłopoty (słynna sprawa pobieraczka). Mimo wszystko odp. na Twoje pytanie: "3.2 Limity wysyłania. Limit wysyłania płatności dla konta Użytkownika wynosi 2500 euro (lub równow.............. 3.3 Zniesienie limitu wysyłania. Aby znieść limit wysyłania, należy wykonać następujące czynności: dodać kartę kredytową i przeprowadzić procedurę powiązywania karty z kontem PayPal i potwierdzania jej. Firma PayPal może od czasu do czasu przedstawić Użytkownikowi wymaganie lub możliwość skorzystania z innych metod lub procedur zniesienia limitu wysyłania." i "4.1 Zniesienie limitu otrzymywania płatności. Limit odbioru płatności dla konta Użytkownika w.............." i "6.2 Limity wypłat/realizacji. Obowiązuje limit minimalnej kwoty wypłaty pieniądza elektronicznego, który wynosi 30 PLN, o ile Użytkownik nie odstąpi od niniejszej Umowy lub nie zamknie konta w ciągu 14 dni od zarejestrowania (w takim przypadku nie obowiązuje minimalna kwota wypłaty). U................" Ściągnij sobie ten plik i odnajdź te punkty, zapoznaj się ![]() https://cms.paypal.com/cms_content/PL/pl_PL/files/ua/ua.pdf RE: PayPal - pytanie - Friktus - 09-07-2010 13:36 Przeczytełem regulamin ale słabo rozumiem i dlatego chcę wam zadać ostatnie pytanie: Czyli jeśli konto mam dłużej niż 14 dni to mogę sobie wypłacić na raz 400 zł ? Nie ma limitu na 30 zł itd. ? RE: PayPal - pytanie - pawel200388 - 09-07-2010 14:44 ....6.2 Limity wypłat/realizacji. Obowiązuje limit minimalnej kwoty wypłaty pieniądza elektronicznego, który wynosi 30 PLN, o ile Uży......... Przeczytaj jeszcze raz ![]() |