![]() |
Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich (/Temat-Sprzedam-dochodowy-landing-page-Nisza-dla-wszystkich-100036) |
Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - Marcopl2 - 21-10-2014 15:54 1. Sprzedam mocny dochodowy gotowy landing page pod wiele programów 2.Opis przedmiotu: Sprzedam gotową niszę z landing page, tylko i wyłącznie dla użytkowników zarabiam.com ![]() ![]() 3.Zdjęcia : Statystyki z programu download Freebiz: ![]() 4.Kontakt : PW, lub tutaj w temacie 5.Cena : zostało 1 sztuk po 115 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal, przelew bankowy - bluecash Pozostało sztuk 1/10
@edit: Recenzja już jest RE: [Dochodowy landing page] - Nisza dla wszystkich - patryk0407 - 21-10-2014 16:00 Ile czasu trzeba na promocję? ![]() RE: [Dochodowy landing page] - Nisza dla wszystkich - Marcopl2 - 21-10-2014 16:03 Wykorzystując metody opisane w poradniku, efekty będą widoczne już pierwszego dnia :-), a jeśli ktoś ma jakieś swoje metody czy źródło ruchu to jeszcze lepiej ![]() RE: Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - Por2010 - 22-10-2014 00:43 to czekamy na recenzje ![]() RE: Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - Nescafe - 22-10-2014 01:35 Jeśli będzie recenzja i mi się spodoba to raczej kupuję. RE: Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - Lavilare - 22-10-2014 11:17 Jestem zainteresowany, ale poczekam na recenzję ![]() RE: Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - DJVahn - 22-10-2014 12:01 Dla totalnego laika też nisza się przyda? Trzeba do niej coś posiadać? RE: Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - Marcopl2 - 22-10-2014 12:30 Nisza jest dla wszystkich, dla laika jak najbardziej też polecam, jak wspominałem pomagam przy konfiguracji i instalacji skryptu. Do strony trzeba posiadać hosting ( 20 zł / kwartal ) oraz domene. Opisałem w poradniku gdzie wybrać hosting i jak założyć domenę za darmo ![]() RE: Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - Por2010 - 22-10-2014 13:06 ile dziennie godzin poświęcaleś zeby miec takie dniówki ? i potrzeba do tego fp czy cos ? RE: Sprzedam dochodowy landing page - Nisza dla wszystkich - Marcopl2 - 22-10-2014 13:12 Osobiście poświęcam teraz do 1 h, jestem leniwy i inwestuje w reklamę ok 50 zł , a później wpada z automatu przez ok 3 dni. Posiadam też inne projekty na których skupiam główną uwagę, między innymi dlatego odsprzedaje ten pomysł. Nie chce nikomu wciskać kitu, tak na prawdę zależy to od indywidualnego podejścia, moim zdaniem jest to bardzo dobry sposób, dużo bardziej wartościowy niż te wszystkie poradniki które tutaj nabyłem ![]() ![]() |