RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - geata92 - 14-07-2014 03:18
Ja to mam jednak szczęście Dziękuje, czekam na kolejny konkurs
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 14-07-2014 07:30
(14-07-2014 00:19)Kiljan napisał(a): no cóż... dobrze o tyle, że wcześniej nie chciał podwyżek
kupił mecz, żeby mieć wyższą stawkę, a to lobuz...
Jako, że w tym temacie tylko na Tobie można polegać, proszę więc wyjaśnić nam wszystkim co z podliczeniem zyskowności za ostatni weekend Bo był piękny lecz nadal po starej stawce
EDIT.
albo kolejna osoba albo ta sama, co mnie dziwi gdyby była ta sama FS pozwala więc na takie zagrywki o niby rzekomym konkursie na refki ? Kilka stron wcześniej podsyłałem już jednego delikwenta
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Juhas - 14-07-2014 08:49
geata92 to jaką masz teraz stawkę?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - wojtas99 - 14-07-2014 09:07
4,70 pewno
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - petroskis89 - 14-07-2014 09:19
ale farciarz
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - unforgivable - 14-07-2014 10:14
Ktoś z FS by się na to porwał?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - wojtas99 - 14-07-2014 10:35
z eforsy to jest bonrabat.pl
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 14-07-2014 10:47
FireMedia mam wątpliwość do waszego wczorajszego konkursu... Wynik meczu zawsze liczy się do 90 minut + to co doliczy sędzia, a nie z dogrywką i karniakami może jeszcze. Więc w waszym konkursie wygrać powinna osoba typująca wynik 0-0 o ile taka była. Tak jest we wszystkich konkursach bukmacherskich, tak również jest u samego bukmachera. Wczorajsze spotkanie zakończyło się remisem, i typ na ten mecz na remis jest wygrany u każdego bukmachera, a u was wygrany jest typ niemcy 1-0. Nie piszę tego dla swoich korzyści bo mój typ był zupełnie inny, po prostu mogliście napisać, że swoje wymyślone warunki macie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - viciu - 14-07-2014 11:29
(14-07-2014 10:47)Assasinoo napisał(a): FireMedia mam wątpliwość do waszego wczorajszego konkursu... Wynik meczu zawsze liczy się do 90 minut + to co doliczy sędzia, a nie z dogrywką i karniakami może jeszcze. Więc w waszym konkursie wygrać powinna osoba typująca wynik 0-0 o ile taka była. Tak jest we wszystkich konkursach bukmacherskich, tak również jest u samego bukmachera. Wczorajsze spotkanie zakończyło się remisem, i typ na ten mecz na remis jest wygrany u każdego bukmachera, a u was wygrany jest typ niemcy 1-0. Nie piszę tego dla swoich korzyści bo mój typ był zupełnie inny, po prostu mogliście napisać, że swoje wymyślone warunki macie.
Było mówione(pisane) we wcześniejszym konkursie że liczy się końcowy wynik bez karnych.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 14-07-2014 12:34
We wcześniejszym konkursie było napisane chyba również że czas 90 min bez dogrywek
|