RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DreamWalker - 12-11-2015 16:33
Czy jest możliwość rezygnacji z mentora? Nie korzystałem z leadmore ponad miesiąc albo dwa dzisiaj wróciłem i patrze, że mnie przyjął jakiś mentor.. A wcześniej musiałem czekać ponad tydzien, na jaką kolwiek odpowiedz i dlatego zrezygnowałem z leadmore.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Toskan - 12-11-2015 16:34
Up. Tak jest taka mozliwosc. Napisz do Arka.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DreamWalker - 12-11-2015 16:41
Kto to Arek? Napisałem do mojego mentora. Ale będę musiał pewnie czekać kilka dni na odpowiedz a jakieś tam grosze wpadają i nie wiem co robić
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nicooo - 12-11-2015 16:46
(12-11-2015 16:41)DreamWalker napisał(a): Kto to Arek? Napisałem do mojego mentora. Ale będę musiał pewnie czekać kilka dni na odpowiedz a jakieś tam grosze wpadają i nie wiem co robić
Właściciel... [email protected] , tak trudno zajrzeć w opcje "kontakt" jeżeli zgłaszasz się do mentora masz świadomość , że pobiera on dany % od zarobku.. i trzeba się też wykazać odrobiną cierpliwości
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DreamWalker - 12-11-2015 16:54
W opcji kontakt jest tylko BOK (chyba że to własnie Arek), księgowość i techniczny. Tak wiem dlatego też nie będę miał za złe, że może nie pozwolić mi zrezygnować..
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Glexab - 12-11-2015 16:54
Oby więcej takich dni jak ten
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 12-11-2015 16:58
Ladnieee Glexab!
@Dreamwalker, pisz do Arka. Pamietaj jednak, że ekipa LM jest na urlopie od srody do dzisiaj, wiec odpowiedź najprędzej w poniedziałek...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rekki - 12-11-2015 17:00
Szyki - Cytat:W dniach 11-13 listopada ekipa Leadmore przebywa na urlopie.
, dzisiaj mamy 12
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DreamWalker - 12-11-2015 17:02
No dobrze dziękuje wszystkim za rady
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 12-11-2015 17:16
A rekki, rzeczywiscie . Inna czasoprzestrzeń mi się włączyła i myslalam, ze dzisiaj już piąteczek!
Dream, ale jesli mentor pomaga to moze nie warto z Niego rezygnowac? Moze pogadaj z Nim i jak zaproponuje Ci jakies fajne opcje wspolpracy, to zostaniesz?
|