RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - piotrekprorok - 13-07-2014 12:18
Z tyloma osobami się kontaktujesz? Zarobiłem na fs 10 x więcej a tylko raz miałem przypadek, że osoba mi tak pisała..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 13-07-2014 12:41
Hmm, ktoś tu nie czyta tego co piszemy. Przekierowanie następuje wtedy, gdy osoba zostanie obciążona. W przeciwnym razie będzie odliczało.. i odliczało.. a później nonstop będzie pokazane 0.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - BigSmoke - 13-07-2014 13:00
1:1 remis i dogrywka w której wygraja niemcy albo w karnych
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 13-07-2014 13:39
Powie mi ktoś ważne rzeczy które doszł w temacie ( jakieś zmiany, problemy które ma kilka osób, konkursy... )? Bo tyle spamu że mi sie nie chce czytać...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 13-07-2014 13:40
To nie czytaj, narka.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ↨NHFTHR↨ - 13-07-2014 14:12
What a rude fucker. Ja zauważyłem sam spam, nic ciekawego raczej. Tyle, że nie wszystkim zalicza dobrze, ale to juz norma w tych tematach.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Twister92 - 13-07-2014 14:12
@erykziele12
W Lipiec/Sierpień (przełom) wchodzą nowe programy takie jak: NewBalance'y, Wygraj Lapka czy wygraj opaskę jakąś Samsunga do biegania (?)
Problemów nie ma. Leady wpadają z niewielkimi opóźnieniami. Żadnych awarii. Można śmiało promować. + Jak wytypujesz wynik dzisiejszego finałowego meczu MŚ to +50gr do stawki. Zapisy pewnie do 21:00...
Bez odbioru.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 13-07-2014 14:14
GOŚCIU O REFLINKU NUMER: 99af919c4a
Jesteś totalnym zerem, pustakiem, cepem... aż mi Cię szkoda narpawdę, nie potrafisz napisać Swojego tekstu tylko lecisz na łatwiznę i kopiujesz tekst, zdjęcie czyjeś? Po prostu jesteś CEPEM, BAŁWANEM bez Polskiego...
Trudno tak siąść, ruszyć głową komputerowcu i wymyślić Coś Swojego?
A może nie umiesz idioto...
Otrząśnij się bałwanie i nie kopiuj czyjegoś tekstu bo SZKODZISZ SOBIE, DRUGIEJ OSOBIE I FIRESUBOWI !
idiota
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 13-07-2014 14:21
Czyżby Wojtas ?
Ps.
Podobno dalej smsy do Orange nie dochodzą .
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 13-07-2014 14:51
U mnie już chyba normalnie wpadają
|